Keskustelut Metsänhoito Mystinen metsätyömies

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 29)
 • Jätkä

  Rane. Saattaa olla, mutta ei kannoista päätellen.Aika kova suoritus kuitenkin kaataa ja kuljettaa pois n. sata kookasta runkoa oksineen niin, että ”Kenelläkään” ei ole havaintoa työstä, joka on tehty vilkkaan ulkoilureitin varrella.

  Onko ulkoilijat ja koirankusettajat kulkeneet huppu päässä ja korvatulpat korvissa, vai onko ollut kaikilla juuri silloin viikon – parin lomamatka vaikkapa kylpylään tai Thaimaahan?

  mehtäukko

  Joo, kannoista päätellen tunarin tekoja.Tai kädet ovat tärisseet muun vapinan ohella häiritsevästi…

  Visakallo Visakallo

  Kunta teetti puiden poiston kaavaan merkityn kevyenliikenteen väylän tieltä. Miten siitä voisi saada rosvon kiinni?

  mehtäukko

  Nnnno. Olisko se uutisoijien,kunnan vai kenen ”ongelma”.

  Rane

  ”Kunta teetti puiden poiston kaavaan merkityn kevyenliikenteen väylän tieltä.”

  Tähän viittaisi se että risut oli viety todella tarkkaan,Todennäköisesti haravoitu viimeiset.Kiireinen rötösmetsuri ei vaivautuisi.

  Visakallo Visakallo

  Eipä ne kaavaan merkityt tiet ja rakennukset jää joidenkin puiden takia rakentamatta.

  jees h-valta

  Olipa siistin näköinen rantamaisema. Erinomaista työtä paitsi että kannot jääneet kyllä aika amatöörimäisen korkeiksi. Tai pahoja selkävaivoja. Kyllähän kokorunkoja sopivalla lava-alustalla kuljettaa mutta uskoisin että ihan karsittu ja pölleinä viety. E-puuhakkuunkin elkeitä saattaa olla eli voi olla että tosiaan kaupungin joku antanut toimeksiannon ja pitää vain turpansa kiinni mahdollisimman pitkään syntyneen kohun vuoksi. Joku lämpövoimalan kasa kun tutkittaisiin sieltä löytyy. Mitään kolmenkymmenen tuhannen puita tuollaiset kyllä ole. Pääosin lehtipuukuitua arvoltaan.

  Kalle Kehveli

  Tuosta työstähän pitäisi saada kutsu pressan linnaan. Noin hienoa oma-aloitteisutta ei nykyään juuri näe. Antaa ihmisten itse muodostaa viihtyisä elinympäristö ja turhat kunnan paperinpyörittäjät kortistoon.

  Scientist Scientist

  Niin eiköhän jäljet johda viereiseen taloon, jonka näköala järvelle parani. Tekijä voi sitten olla vaikka Virosta. Niin ainakin täälläpäin arvellaan.

  Metsänmies

  Kuten jees toteaa, siisti maisema tulee, kun kannot poistaa. Varmaan ollut ennen hakkuuta jokin törkyinen metsikkö. Järjetön on tuo hinta-arvio, oikea hinta voisi olla 300 euroa. Jostain kunnan sisältä löytyy todennäköisesti toimeksianto tuolle työlle. Mahdotonta, että ei ole oltu tietoisia työn toteutuksesta. Kunnan tuntipalkkainen amatöörimetsuri ollut kannoista päätellen hommissa useita päiviä.

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 29)