Keskustelut Metsänhoito Mystinen metsätyömies

Esillä 9 vastausta, 21 - 29 (kaikkiaan 29)
 • Puuki

  Kokorunkoina puut on viety, kun yötyönä ilm. tehty kiireellä.  Puut nurin ja metsäperäkärrin kyytiin suoraan. Varmaan latvat katkaistu jotta sopii kyytiin.   Lahoavat koivut onkin vaarallista jättää pystyyn liian pitkäksi aikaa.

  Isot taimet tilalle jos uusi puistometsä halutaan saada.  Semmosia vähintään 1-2 m taimia siirtoistutuksena. Omana työnä kustannus olisi n.  0, 5 – 2  € /kpl. Virallista reittiä pitkin teetettynä voisi olla n. 300 €/kpl.

  Scientist Scientist

  Puiden hinta arvo on lähempänä 3000 kuin 30000. Luulenpa että vierisen kerrostalon asukkaat nimenomaan haluavat näköalan järvelle, eivätkä metsää siihen. Tekijöistä ei kai vieläkään tietoa, vain arvailuja.

  Visakallo Visakallo

  Kaikissa kuvissa ja videossa esiintyvät samat koivunkannot. Pienemmät kannot on jääneet jostain syystä kuvaamatta. Todellisuudessa paikalta on kaadettu vain kymmenkunta vähän isonpaa puuta. Ilmeisesti joku ei haluaisi kaavaan merkittyä kevyenliikenteen väylää rakennettavan, ja nosti sen takia asiasta metelin. Ilmakuvista voi tarkistaa tilanteen ennen puiden kaatoa.

  arto arto

  Meidän kaupungissa ajoi joku poika yhden kevyenliiketeen varressa olevan koivun nurin. Joutui sen korvamaan oli yli 800e  sen 5m koivun hinta. Eli kyllä ne kaava-alella maksaa.

  jees h-valta

  Olisi riitauttanut niin olisi saanut palkkion koivun kaadosta. kai niitä aina on rahastusintoisia virkamiehiä-kin.

  Marjametsä

  Ja vielä avohakkuu.

  Jätkä

  arto. ”Ajoi koivun nurin”?  -Millä , ehkä jokin ajoneuvo, jossa kyllä pitäisi olla liikennevakuutus, joka korvaa, ellei kuski ole ollut päihteiden / huumeiden vaikutuksessa tekohetkellä. Vai ajoiko hän polkupyörällä?

   

  arto arto

  Se oli hiukan maistissa/ tai muissa aineissa ei ollut ajokorttia. Jne. Autona mb takapotku diesel.

  Jätkä

  Kyllähän silloin maksumies on selvillä. Monesti vakuutusyhtiö maksaa ensin avokätisesti ja sitten nylkee asiakkaaltaan kovakätisesti.

Esillä 9 vastausta, 21 - 29 (kaikkiaan 29)