Keskustelut Tekniikka Nyt auttakaa Artsia

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 27)
 • harrastelija harrastelija

  Imuahan yleensä on, mutta veikkaisin tehosuuttimen säädön puutetta?

  Jätkä

  Jos Artsi ”Ei ole poropeukalo”, niin hän kyllä osaa kaasuttimen säädöt.

  Jos hän ei sitä osaa, tai tajua, hän on kyllä täysin väärissä hommissa tuolla videolla.

  Tolopainen

  Vettä bensassa, ei ole mikään ihme, että ei ota kierroksia. Jos saha käy noin hyvin tyhjäkäyntiä, aika turha on mäntää tutkia.

  Jätkä

  Puristukset sahassa kuulosti olevan ihan huippuluokkaa, on todella turha alkaa vikaa sylinterin suunnasta etsimään.

  petep

  Niin  kierrokset ei kasva vaikka kaasu on pohjassa on se kuuma peruna.

   

  Artsi muuten vaihtoi yhdellä viikolla Bobcat-kaivinkoneeseen  männät kahteen kertaan . No se on vähän eri juttu pelata traktoreiden ja autojen kanssa kun moottorisahan kanssa. Mutta Mersun männät isutti Kubotan moottoriin ja kuulemma  aika paljon halvemmat olivat kuin alkuperäiset.

  Ola_Pallonivel

  Kaasarissa vika. Siellähän saattaa olla pikkuosia liimalla kiinni eikä ole avatessaan huomannut irtonaisia osia. Nyt ne on jossain lattialla.

  Tolopainen

  Kannattaa muteen ottaa kännykkäkameralla kuvia, kun purkaa jotain laitetta, paljon helpompi kasata, kun se jossain vaiheessa tippuu lattialle ja koko palapeli leviää. Myös sähkökytkennät on hyvä kuvata, saa johdot oikeille paikoille, samoin pankkikortin tunnuslukulista, niin ei tarvi sitäkään aina etsiskellä, kun on galleriassa. Kännykkä tietenkin suojataan sormenjälkitunnuksella avattavaksi.

  Visakallo Visakallo

  Käyttääkö Tolopainen vieläkin tunnuslukulistaa, vaikka on älypuhelin käytössä? Olisiko Tolopaisenkin jo aika vihdoin siirtyä tähän päivään. Luovuin listasta jo kolmatta vuotta sitten. Se oli yksi järkevimmistä ratkaisuista.

  Puuki

  ”Pilveen” vaan kaikki tiedot.  Se pilvi sijaitsee niissä merenalaissa kaapeleissa, joita risteilee valtamerissä joka suuntaan.  Enpä luottaisi niidenkään tietoturvaan ihan varmana paikkana.

  Minusta lista ja kännykkätunnistus lisäksi siihen on ihan ok vielä. Ei ole helppo murtaa.

  Jossain Bulgariassa (?) oli miljoonien ihmisten henkilötiedot vasta kaapattu.  Tietojen myynti on iso bisnes eikä aina tiedä minne ne lopulta päätyy.  Vanhojen tietokoneiden purkupaikoilla esim. Nigeriassahan oli niillä tiedoilla paljon uusiokäyttöä  , kun paikalliset karvakädet teki tuttavuutta länsimaisten naisen puutteessa olevien  äijien rahattomina tyttöystävinä.

   

  Visakallo Visakallo

  Kyllähän Puuki ne tiedot ovat siellä samasa pilvessä ja liikkuvat samoissa kaapeleissa, on sitten tunnistautumistapa mikä hyvänsä. Voisi tässä tapauksessa verrata, onko liiterin ovessa avainlukko vaiko numerosarjalukko.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 27)