Keskustelut Metsänhoito Onko Metsäkeskuksen ohjelmat susia

Esillä 5 vastausta, 11 - 15 (kaikkiaan 15)
 • Onko Metsäkeskuksen ohjelmat susia

  Sanokaas asiasta tietävät, pitääkö paikkansa, että metsäkeskus ei pysty maksamaan tukia ulos, koska uudet ohjelmistot eivät toimi? Minulla vähän karvastelee, kun kalliin metsänterveyslannoituksen tuelle olisi ollut käyttöä. Kohta vuosi mennyt odotellessa. Onko joku yleensä saanut tukirahoja ulos?

 • Metsuri motokuski

  Kannattaa käyttää nyt metsään.fi-palvelua niin homma nopeutuu huomattavasti. Toteutusilmoituksen voi tehdä sähköisenä suoraan siitä lohkosta joka on tehty. Jos varsinkin palvelussa on samat lohkot kuin omassa suunnitelmassa niin homma vain nopeutuu.

  pikkutukki

  Tanelillakin aika pitkä käsittelyaika , mutta vallitsevassa tilanteessa suorastaan nopeaa . Toteutusilmoituksesta tilinmaksuun vajaa puoli vuotta !

  Varsi

  Metään.fi toteutusilmoituksesta viisi päivää ja rahat tilillä.

  Toisaalta paperinen toteutusilmoitus tehty lähes vuosi sitten, tukia ei ole vielä saatu. No, tänään metsäkeskuksesta kysyttyäni, kertoivat että maksu kahden viikon sisällä.

  Tilanne vaihtelee maakunnittain, minulle sanottiin, että tämään vuoden maksatus alkanut vasta syyskuussa.

  Metsuri motokuski

  Kaksi kielinen maa ja joka asiasta pitää olla paperi dokumentti sekä tietenkin valitusosoitteet kahdella kielellä. Tällaista tämä demokratia suoltaa huonoimmillaan.

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Enpä malta olla jatkamatta tarinaa.

  Ma 26.9 tuli siis kolmen paperin verran postia siitä että tuki on myönnetty toteutusilmoituksen mukaisesti ja vielä yksi paperi erikseen ruotsinkielisiä ohjeita???
  Tänään ke 28.9 tuli sitten Metsäkeskukselta taas kirje, siinä ystävällisesti kerrottiin että he ovat nyt sitten maksaneet ne rahat tilille. Sekin asia oli saatu venytettyä niin että piti olla oikein kaksi arkkia.

  Kyllähän sitä paperiteollisuutta tällä tavalla tuetaan ja postia, mutta kuinkahan suuri prosentti niistä kemera rahoista menee tähän turhanaikaiseen paperisotaan.

  Joku laskeskeli rahantulonopeutta. Minulla toteutusilmoituksesta rahojen tilille tuloon kului vain 4kk 14pv. Pidän sitä sentään kohtuullisena. Tätä paperisotaa asian ympärillä en ymmärrä.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

Esillä 5 vastausta, 11 - 15 (kaikkiaan 15)