Keskustelut Metsänomistus Ota osaa metsäopiskelijoiden kyselytutkimukseen

 • Tämä aihe sisältää 24 vastausta, 13 ääntä, ja päivitettiin viimeksi , sitten Gla toimesta.
Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 24)
 • Ota osaa metsäopiskelijoiden kyselytutkimukseen

  <p>Hei! Helsingin yliopiston metsätieteiden opiskelijat toteuttavat metsäekonomian opintojaan varten pienimuotoisen kyselytutkimuksen, jossa kartoitetaan metsänomistajien mielipiteitä metsänsuojeluun, hiilensidonnasta saatuun korvaukseen ja sen määrään. Vastaaminen kestää vain 5–10 minuuttia, ja osallistumalla tutkimukseen autat edistämään tulevien metsäasiantuntijoiden osaamista. Vastausaikaa on torstaihin 11.5. klo 9 saakka, ja vastaukset ovat täysin anonyymejä. Kiitos kaikille vastanneille!</p>

 • Partti

  ??

  reservuaari-indeksi

  Ihan kiva. Analyysistä saisi aikanaan raflaavia nostoja tämän palstan vastauksista. Samaan tapaan kun lähettäisi turkistarhaajille kyselyn mitä mieltä ne on turkistarhauksen hyväksyttävyydestä, tarpeellisuudesta ja ”ajan hengen” oikeutuksesta. Validiteetin ja reliabiliteetin kanssa voi olla sama pieni ongelma. Onhan varmasti edustava otos Suomen 600000 metsänomistajasta.

  Leena

   

  Rane

  ”Samaan tapaan kun lähettäisi turkistarhaajille kyselyn mitä mieltä ne on turkistarhauksen hyväksyttävyydestä, tarpeellisuudesta ja ”ajan hengen” oikeutuksesta”

  Jepjep.Tämmöinen kysely on osoitettava semmoisille tahoille jotka eivät omista metsää?

  Kuten Greenpeacen,Luontoliiton Luonnonsuojeluliiton,WWF:n ja Gruppa Revanovitsien jäsenille?

  reservuaari-indeksi

  EDIT

  Rane

  EDIT

  Visakallo

  EDIT

  Petkeles

  Koulutustaustassa on vaihtoehdot vain peruskoulusta alkaen. Rainmanille ja kumppareille puuttuu nämä kiertokoulut ja kansakoulut. ♥️

  Rane

  ”puuttuu nämä kiertokoulut ja kansakoulut. ♥️”

  Juu,mutta metsää on…

  Visakallo

  Leena ja Petkeles ovat antaneet täällä ymmärtää olevansa korkeammin koulutettuja henkilöitä, mutta miksi se ei millään lailla näy heidän kirjoitustensa sisällössä ja tasossa?

  Tikkula

  Googlatkaapa tuo ”Heli Koponen”. Voi minun puolesta tehdä ” tutkimustaan” Leenan, petkeleen ym kanssa keskenään.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 24)