Keskustelut Metsänomistus Ota osaa metsäopiskelijoiden kyselytutkimukseen

Esillä 4 vastausta, 21 - 24 (kaikkiaan 24)
 • Ota osaa metsäopiskelijoiden kyselytutkimukseen

  <p>Hei! Helsingin yliopiston metsätieteiden opiskelijat toteuttavat metsäekonomian opintojaan varten pienimuotoisen kyselytutkimuksen, jossa kartoitetaan metsänomistajien mielipiteitä metsänsuojeluun, hiilensidonnasta saatuun korvaukseen ja sen määrään. Vastaaminen kestää vain 5–10 minuuttia, ja osallistumalla tutkimukseen autat edistämään tulevien metsäasiantuntijoiden osaamista. Vastausaikaa on torstaihin 11.5. klo 9 saakka, ja vastaukset ovat täysin anonyymejä. Kiitos kaikille vastanneille!</p>

 • mehtäukko

  Niinpähän viherpunikit jo vaikeroivat ettei jo sovituista valtiollisista lupauksista eu:lle pidä tinkiä.

  Kun asioista ei ole ollut täyttä ymmärrystä ja on luvattu kuuta taivaalta, miksei ne pidä oikaista?

  Hyvin harvaan kyselyyn ottaudun.Kyselkööt toisiltaan.

  Metsuri motokuski

  Tuohan oli hyvä kysely. Eihän sitä tarvii olla samaa mieltä. Siinähän oli useita vaihtoehtoja monessa asiassa.  Tuohan ei ole mikään päätös vaan kysely.

  Gla Gla

  Vastaukset tuollaisiin asioihin ei ole 1-5, koska niissä on eri näkökulmia. Kuten sanoin, vastauksia käytetään väärin.

  Gla Gla

  ”Jos Kanadassa ja Venäjällä on nyt kosolti luontoarvoja, hakkuiden lisääminen siellä on mielestäni vähemmän haitallista kuin meillä.”

  Venäjällä ei pidä lisätä hakkuita, jolla maa saa vientituloja ja kehittää metsäteollisuuttaan. Siitä voidaan tehdä suuri suojelualue. Sota on vähentänyt tuotantoa eli maan päästöt ovat vähentymeet. Se on hyvä tapa hoitaa ympäristöä.

Esillä 4 vastausta, 21 - 24 (kaikkiaan 24)