Keskustelut Metsänomistus Pakkolunastuksella tuulivoima-bisnestä

Esillä 4 vastausta, 41 - 44 (kaikkiaan 44)
 • Pakkolunastuksella tuulivoima-bisnestä

  Pakkolunastuslain uudistukset koskien uusien kantaverkkojen vaatimien maa-alueiden lunastuskäytäntöjä ei etene tiettävästi mihinkään. Kenellä on vastuu , hallituksella vai onko asia jäänyt ministeri A.M.H:n pöytälaatikkoon. Ei tässä kiire olisi muutakuin  Fingrid painaa bisnestä vihreän energian lipulla. Onko suomessa edes tarve lisääntyneelle sähköntuotannolle luonnontuhoamisen varjolla. Vai siintääkö euroopan energiakultakirstut Fingridin mielessä. Viis ihmisistä ja heidän perintötiloistaan. En tiedä mikä tilanne on Kristiinankaupunki- Nokia välillä,mutta ihmettelen jos maanomistajat luovuttavat maansa ilman kuin lampaat. Myönnän kyllä samalla, että helppo sivusta on huudella. Mutta pankaahan vastaan tosissaan.

 • MJO

  monilla suvuilla jäi suuret alat rantamaita veden alle vesivoimalaitoksien ja tekojärvien vuoksi. Nämä ovat yleensä kaikkein arvokkaimpia tonttimaita. Pelkästään Kemijoki vaikutti tuhansiin ihmisiin.

  Aina joku kärsii, ellei ihmiset palaa kivikaudelle.

  Nostokoukku

  Jo Karl Marx sanoi: Yhteisön etu ajaa aina edelle yksityisestä edusta. Kemijoki yhtiössä on ollut ilmeisesti aikoinaan kaikki vuoristoneuvokset marxilaisia.

  Kalle Kehveli

  Suomessa on puhdas kommarihallinto, yksilö on aina väärässä. Kokoomus ja persut pahimmasta päästä. Kaikki suomen puolueet ovat kommareita tavalla tai toisella, miten se sitten passaa parhaiten.

  Visakallo Visakallo

  Olisiko se suomalainen kommunismi tämmöistä: Ensin oma etu, sitten puolueen etu, ja jos jotain jää, niin sen voi antaa kansalle, mutta siitä pitää ottaa ensin verot päältä!

Esillä 4 vastausta, 41 - 44 (kaikkiaan 44)