Keskustelut Metsänomistus Perussuomalaisten metsäpolitiikka

Tämä aihe sisältää 510 vastausta, 44 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Rane2 3 kuukautta, 3 viikkoa sitten.

Esillä 10 vastausta, 91 - 100 (kaikkiaan 509)
 • Perussuomalaisten metsäpolitiikka

  Perussuomalaiset saattavat nousta vaaleissa kolmanneksi suurimmaksi puolueeksi ja tulla mukaan hallitusneuvotteluihin.  Olisi tässä vaiheessa mielenkiintoista kuulla heidän metsäpolitiikastaan.

 • Scientist Scientist

  Nokian Renkaiden kannattavuus perustuu paljolti kahteen Pietarin lähellä sijaitsevaan tehtaaseen. Suomessa vastaava tuotanto olisi selvästi kalliimpaa. Sieltä ne renkaat Suomeen tulevat. Tietääkseni Suomessa tehdään lähinnä isoja erikoisrenkaita mm. työkoneille.

  puunhalaaja

  Mitkä Euroopan maat tulkitsevat mielestäsi oikein maahanmuutto säännöksiä.

  Tolopainen, voiko sanoa toisen tulkinnan olevan toista oikeampi? Jonkun mielestä Suomen nykyiset tulkinnat ovat liian löysät, toisen mielestä liian tiukat ja epäinhimilliset.

  Se mitä todella tahdon sanoa on tämä: Se usein kuultu väittämä persujen tahtomasta umpiosta jonka sinäkin toit esiin, on väärä. Persut ajavat muutoksia, joska koskevat ensisijaisesti humanitaarista maahanmuuttoa ja siirtolaisuutta kehitysmaista. Nämä heidän tahtomat muutokset ovat kaikki toteutettavissa, eri puolilla Eurooppaa monet maat tekevät tahoillaan jo monia kiristyksiä sekä muutoksia. Persujen politiikka ei johda Suomen poliittiseen eristäytymiseen, se ei estä sinua matkustamasta tai firmoja rekrytoimasta erityisasiantuntijoita.

  Toivon, että olemme tuosta yllämainitusta samaa mieltä?

  Lopuksi pitää tietenkin todeta, että arvoista tässä on kyse. Ei ole mikään pakko jakaa samoja arvoja. Jos joku kokee että meillä on moraalinen velvollisuus toimia nykyistä maailmoja syleilevämmin, se on ihan fine.

  jees h-valta

  Puunhalaajan linjoilla. Kyllä meillä on syytä hiukan tiukemmin katsoa mitä ne tänne tulevat ovat ja millä asialla. Taas lisää ikäviä uutisia lapsiin kohdistuneista raiskauksista. Tosin enää ei edes uskalleta mainita tekijöiden ulkomaalaistaustaa. Senverran kovia alkaa olla uhkaukset oman kansankin keskuudesta. Alkaa olla pian lynkkausmielialaa aika paljon liikkeellä.

  Tolopainen

  Pakolaisuuden pitää aina olla tilapäistä sehän ei ole siirtolaisuutta, nyt kun tilanne on rauhoittunut Syyriassa ja Irakissa nämä sotaa paenneet tietenkin palautetaan omaan maahansa. Ei niitä pidäkään kotouttaa, meillä vain on erikoinen järjestelmä, että viranomaiset ovat niin lepsuja, että karkotuspäätöksen saanutta ei karkoiteta. Joku vihreä yritti lentokoneessa jopa estää henkilön toimittamista kotimaahansa, josta oli laillinen päätös. Eilen mot. näytti miten rehelliseltä yrittäjältä vietiin verottajan toimesta omaisuus ja pidätettiin Thaimaassa ja sieltä vankilan kautta Suomeen oikeuteen. Meillä on tehokas järjestelmä rehellisiä ihmisiä vastaan. Oikeutta käytiin 9v ja syyttömäksi todettiin. Syyttäjä luopui syytteistä kun asiaa olisi pitänyt alkaa käsitellä hovissa. Toinen oikeushaara on vielä hallinto-oikeudessa kesken. Kaiken omaisuuden vei virheellinen verotarkastus, eikä korjausta saa. Verottaja tuhosi tuolta ihmiseltä kaiken omaisuuden ja ansaintamahdollisuuden, verotarkastus perustui vääriin ilmiantoihin, kun rakensi ensin liian hienon talon itselle omilla varoilla.  Suomessa rehellisellä yrittäjällä pitää olla velkaa, muuten on verottajan mielestä toimittu epärehellisesti. Omilla rahoilla talon rakentaminen on epäilyttävää.

  Visakallo Visakallo

  Perussuomalaisten Jussi Halla-aho oli aamulla tv:ssä. En voi sille mitään, että hän on alkanut kuulostaa ainoalta selväjärkiseltä ja rehelliseltä puolujohtajalta. Vielä jokin aika sitten hänen puheitaan saatettiin jopa kauhistella, mutta voiko kukaan enää väittää hänen olleen väärässä?

  Tolopainen

  Sitä äänestetään, joka lupaa laskea dieselin hintaa ja lisätä halvalla tuotettua kivihiilisähköä, sekä lisätä metsien hakkuita. Eläkeverotukseen pitää myös saada tuntuva alennus ja pääomaveroihin. Säästötilien lähdevero myöskin pitäisi poistaa, onhan se ihan naurettavaa maksaa 0,1% koroista lähdeveroa.

  arto
  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Kaikki netissä lukeva ei ole totta; joukossa on valeuutisia. Tietenkin turvapaikanhakijoiden kulut ovat suuremmat kuin kantaväestön jos lasketaan kaikki vastaanottokeskusten ja kotoutumisen kulut, mutta ei noita lueteltuja etuja kaikki saa.

  Rane2

  Infoa Suomimediasta.Mikähän EU:n ulkopuolinen maa olisi kyseessä?

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Kaikki suurvallat harrastavat näitä. Kriittinen lukija pitää olla, varsinkin aina ennen vaaleja.

Esillä 10 vastausta, 91 - 100 (kaikkiaan 509)