Keskustelut Metsänomistus Perussuomalaisten metsäpolitiikka

Tämä aihe sisältää 510 vastausta, 44 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Rane2 1 kuukausi, 3 viikkoa sitten.

Esillä 10 vastausta, 321 - 330 (kaikkiaan 509)
 • Perussuomalaisten metsäpolitiikka

  Perussuomalaiset saattavat nousta vaaleissa kolmanneksi suurimmaksi puolueeksi ja tulla mukaan hallitusneuvotteluihin.  Olisi tässä vaiheessa mielenkiintoista kuulla heidän metsäpolitiikastaan.

 • A.Jalkanen A.Jalkanen

  Tämä oli kyllä uutinen. Minkähän takia Teuvo haluaa Suomen, Brysselin ja Straspuurin väliä reissaamaan?

  Metsuri motokuski

  Teukka saa puuhastella ihan rauhassa eikä lehdistö kyttää jokaista liikettä.

  puunhalaaja

  Tämä oli kyllä uutinen. Minkähän takia Teuvo haluaa Suomen, Brysselin ja Straspuurin väliä reissaamaan?

  Ainakin tulee hyvät kilometrikorvaukset kun teuvo vetää tuota väliä henkilöautollaan.

  Voihan toki olla että tarkoitus on vaan kerätä ääniä. Jos Halla-aho lähtisi ehdolle ja ilmoittaisi jo etukäteen, että ei ota paikkaa vastaan, olisi hän mitä ilmeisimmin silti vaalien äänikuningas.

  Niin tai näin, pian saa taas torilta kojuista ilmaista kahvia! Kävin vielä maanantaina koittamassa onneani, ei ollut enää yksikään kioski auki. Sähköä kyllä koetettiin myydä ja rahaa kerjättiin.

   

  Tolopainen

  Eu parlamentissa tuo pussailukulttuuri sopii Teukalle kuin nenä päähän. Edes Junker ei pane pahakseen pientä moiskautusta eikä näkäräisiä. Kyllä Teukka tuolla on kuin kotonaan.

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Teuvo Hakkarainen osaa julkisuuden,vaikka väliin kielteistäkin  ja kuten vaalit osoittivat, kannatus uusiin ennätyksiin.Tulee saamaa yllättävästi ääniä EU-vaaleissa,taitaa MT:n Kemppaisellakin olla kovatyö  päihittää Teuvo.Pekkarinen varmaankin Keski-Suomessa vie äänet,mutta muualla Hakkarainen saattaa yllättää,kuten näissäkin taanoisissa vaaleissa.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Ite ajattelisin, että Teuvo olisi eniten hyödyksi nykyisellä paikallaan, maa- ja metsätalousvaliokunnan työssä – laittaisi vaikka hirvikannan hoidon kuntoon!

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Anneli,olen samalla kannalla.En usko Teuvon läpimenoon Eu-vaaleissa,vaikka ääniä kymmeniätuhansia tulee todennäköisesti koska on tunnettu  kokomaassa.Maalaisjärjellä varustettu kansanedustaja,joka on uskoakseni metsänomistajan ystävä jatkossakin.

  jees h-valta

  Teuvo saattaa mennä kovallakin äänimäärällä EU:hun. On siellä nousujohteisuutta protestiliikehdinnän parissa paljonkin. Samanmielisiä ryhmiä alkaa olla aivan riittämiin laittamaan unioni aikaa myöten romuksi. Sehän kuitenkin on loppupeleissä kaikkien etu.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Jos jeesi ajattelet vähän laajempia kuvioita, niin mahtaako pienen Suomen asema olla kuitenkin parempi osana vahvaa unionia?

  Jätkä

  Joskus on sanottu, että ”Kateus on kiimaakin voimakkaampi”, ”Ainakin tulee hyvät kilometrikorvaukset kun teuvo vetää tuota väliä henkilöautollaan.”

  -Eikä näytä olevan perätön lause. Kun kadehtija luulee oman auton käyttökorvauksen olevan hyvää bisnestä, niin osoittaa se, että itse henkilökohtaisesti ei ole koskaan päässyt (Joutunut) oman auton käyttökorvauksilla ajamaan työmatkoja.

  Kun olin työelämässä mukana, jouduin olemaan hyviunkin paljon matkatyössä ja työmatkat kuljimme työnantajan ns. Virka-autolla. Autojen käyttöä luonnollisesti seurattiin ja jokaisen auton kaikkia kulut kirjattiin huolellisesti ylös. Vastuuhenkilö teki joka vuodelle laskelmat käyttökustannuksista ja myös kustannuksista kilometriä kohti. Kyseessä oli aina ns. muuttuvat kustannukset, eli juoksevat kulut, joiden päälle laskettiin normaaliperusteilla autoille laskettavat kiinteät kulut. Ne olivat, kun autoa kohti vuotuiset kilometrit olivat kohtalaisen pienet, korkeammat kuin olisi ollut oman auton kilometrikorvaus / km.

  Kun tilastot julkistettiin, oli nimenomaa bensiinikäyttöisten autojen kustannukset jopa kaksi kertaa korkeammat kuin yksityisautoille maksettava kilometrikorvaus.

  Kuitenkaan oman auton käyttöoikeutta ei juuri koskaan ollut – kenelläkään, paitsi poikkeustilanteessa.

  Ei tarvitse olla huolissaan Hakkaraisen oman auton kilometrikorvauksista sen puolesta, että hän niillä pääsisi rikastumaan, ne kattavat vain osan käyttökustannuksista.

Esillä 10 vastausta, 321 - 330 (kaikkiaan 509)