Keskustelut Puukauppa Peruttu puukauppa

Esillä 8 vastausta, 61 - 68 (kaikkiaan 68)
 • jees h-valta

  Visa ei ymmärrä kun jotkut toimivat pitkässä asiakassuhteessa poimien rusinat pullasta. Näinä vuosina ja varmasti eteenkin päin katsottuna vakituinen puukauppasuhde on paras tae hyville puukaupoille.

  Visakallo Visakallo

  Miksi Jesse sitten myit haapoja nyt muulle kuin vakiostajalle?

  mehtäukko

  Visakallo:   ”Muutamat ovat varmistaneet ettei vain pääse moista tapahtumaan, tekemällä puukaupat ilman kilpailutusta!    Ja…

  ”Mitenkäs tuo mehtäukon kirjoitus liittyi tämän keskustelun aiheeseen?”

  Yhteistyökumppanin arvostus parempina ja ainakin huonoina aikoina korostuu sillä, kuinka palapeli on rakennettu. Kaikki on suhteellista.

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Minä olen uskoakseni kohtalaisen hintatietoinen ja kolmen firman kanssa on jonkinlaisia kumppanuus/ jäsensopimuksia, silti olen viime vuodet asioinut vain yhden kanssa. Muutaman euron olisin varmaakin kilpailuttamalla voittanut, mutta uskoakseni lopputulos ei olisi ollut parempi. Luottohakkaaja, suhteet alueurakoisijan työnjohtoon ja firman puunostajaan antavat minulle uskoakseni semmoisen keskimääräistä paremman lopputuloksen puunmyyjänä. Aikataulunkin saan sovittua melkeinpä päivän tarkkuudella, joten ei se siitä paljoa paremmaksi voi tulla.

  Puuki

  Samansuuntaisia kokemuksia täällä kuten Metsäkupsalla.   Hakkuun jälki ja ajoitus merkkaa paljon kaupan syntymisessä.

  Visakallo Visakallo

  Kysyjä oli energiapuukaupoilla. Kyllä ainakin niissä on syytä pyytää tarjous kaikilta niiltä jotka alueella energiapuuta ostavat. Hinnat ja ehdot kun vaihtelevat todella paljon.

  Apli

  Kyllä samaa mieltä, muutenkin puukaupan kilpailutus on nykyään todella helppoa ja jokainen euro on kotiinpäin, toki jos rahalle ei ole tarvetta niin asia erikseen eikä pikkurahasta ole puutetta.. Yllättävänkin isoja eroja ainakin pohjoisessa keski-suomessa puun hinnoissa on ja kilpailua riittää..

  Per Ä Reikäs

  EDIT

   

Esillä 8 vastausta, 61 - 68 (kaikkiaan 68)