Keskustelut Puukauppa Pienpuu mania

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 29)
 • Per Ä Reikäs

  Toivottavasti valtion konttori on sitten kullekin tässä asiassa tarkkana, vain sitten yksi ainoa tukiainen/omistaja henkilö.

  EI useampia päällekkäin.

  Mitää korona lisiä.

  Tekoja.

   

  Visakallo

  Nyt kirjoitti Pärre täyttä asiaa! Visakallo on ainakin laitettava tehostettuun tarkkailuun! Olen saanut jo kahdet kemerat useisiin alueisiin ja vaihtanut niillä rahoilla monta uutta autoa!

  jees h-valta

  Sama täällä. 2019-2020 tuli Kemeraa melkein enemmän kuin puukauppatuloa. Piti myös ostaa hiukan roheempi lava-auto että saa manit kulkemaan mukana!

  Tolopainen

  Ajatelkaa hyvät herrat että nykyhallitus lopettaa jatkossa Kemera bisneksenne. Lihapadoista notkuvasta pöydästänne, löytyy jatkossa vain Itämeren silmäpuolia silakoita.

  Visakallo

  No, eikös sitä sanotakin, että kalansyönti on terveellistä!

  Jätkä

  Noille vetelille metsänomistajille pitää laittaa piiska, joka pakottaa hoitotoimiin. Olisi saumaa perustaa metsätoimihenkilöille uudestaan ”Metsänvartija”- titteli. Metsänvartija hiihtelisi hankia hiljalleen ja mittaisi taimkoiden tiheyksiä ja arvioisi kehitystä ja hoitotarvetta.

  Jos ja kun hoitotarvetta olisi, annettaisiin määräys laittaa kohde kuntoon – ellei määräaikaan onnistuisi, niin kunnostus teetettäisiin Metsänomistajan laskuun, taikka alue otettaisiin yhteiskunnan haltuun.

  Yhteiskunta hoitaisi varmasti heitteille jätetyt raiskiot keskimäärin paremmin kuinniistä piittaamattomat MO:t.

  Metsäkupsa

  Itsekkin alkuvuodesta sytyin energiapuukohteiden hoitoon, 30 ha alalta myin Kemeran vaudittamana ensikertaa pienpuuta.

  Visakallo

  30 x 430 = 12 900 euroa. – Ihan mukava Kemera!

  Verottajakin sponsosoi ihan kivasti, jos on metsävähenyspohjaa käytettävissä ja energiapuukauppa on tehty hankintakaupan muotoon.

  Per Ä Reikäs

  No kai se pelkkä Kemera köyhille

  Nyt isoja rahoja ilmaston ja vapon pelastukseen 200+250+myynti tulo.

  Ihanaa tämä korona tukiainen.

  Timppa

  ;Kyllä Valtion kassassa rahaa riittää.  Kun turpeen poltto loppuu, niin jotain piti keksiä tilalle.kuten tuolla toisella palstalla jo kirjoitin.  Siis täyttä hölmöläisten hommaa.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 29)