Keskustelut Puukauppa Puun hinta nyt

Esillä 10 vastausta, 121 - 130 (kaikkiaan 237)
 • Puun hinta nyt

  Minkälaisia aloja tai kokoisia aloja pitää kellistää että 80eur rikkuu? Täälä varmaan on kokemusta riittävästi tämänkin vuoden, kevään, kesän osalta.

 • Apli

  Alueelliset hinta erot puussa tulee varmasti jatkossa kasvamaan, nykyiset energia ja muut investoinnit viittaa siihen toki myös polttoaineen hinta vaikuttaa siihen, aikanaan metsäliiton johtaja sanoi kun uusi äänekoski rakennettiin että puut olisi hyvä saada sinne 150km säteellä laitoksesta, eipä taida ihan niin mennä., toki kemin uusi tehdas pistää asetelmat taas uusiksi.. Itse odotan lisää investointeja niin voimalaitos kun kartonki puolelta, Storalla selvitys menossa Oulun toisen hienopaperikoneen muuttamisesta kartongille ja empä ihmettelisi jos Äänekoskelle tulisi toinen kartonki linja.

  Timppa

  Minusta on itsestään selvää, että kuitupuun hinta tulee nousemaan selvästi tulevina vuosina.  Johan se kesällä kävi päätehakkuilla 30 eurossa.

   

  Saarni

  Nuorelta isännältä kysyisin mitä yhtiötä kiinnosti kannot? Täälä päin ei kai muuta ku umppia voi kiinnostaa (keskisuomi alapää) ketää muuta ei. Ihmettelen kun sitä energiapulaa kait on? Jonkun aijan piästä näkee kiinnostaako edes tukki, pistin mhylle kilpailutukseen jokusen hehtaarin.

   

   

   

  Visakallo Visakallo

  Kuuttakymppiä maksetaan nyt koivutukista.

  Hämis

  Avohakkuu kahdelle kuviolle alkaa muutaman päivän sisään. Kuvioiden väli n. 300m ja välissä yksi 03 mänty,kuusikko. Hyvät urat on ,1,5 ha, kuuset haetaan päätehakkuuhinnalla myös. Keskimäärin vasta 2 tukkka,mutta mt-/ kuivahko kangas niin ei odotella mönkiäisiä ja männyt jää hyvin pääteasentoon. Eli hinnoittelussa/tarjouksissa lienee varaa ostajilla vaikka korjuuyrittäjä vähän enempi ottaisi.

  Jätkä

  Visakallo:”Kuuttakymppiä maksetaan nyt koivutukista.”

  Niin se on siellä Lahden seuduilla, kun siellä Koskisen Oy tarvitsee koivuviilua.

  jees h-valta

  Täällä ei saa neljääkymppiä enempää.

  Visakallo Visakallo

  Nyt jos koskaan erityisesti koivuleimikoista kannattaa pyytää tarjouksia mahdollisimman laajasti. Hinnoissa on tällä hetkellä todella suuria eroja.

  Apli

  UPM maksaa näköjään nyt bonukset puukaupoista tuplana kesä ja kelirikko korjuu harvennuksista, ilmeisesti heillä tarvetta kuitupuulle kovasti…

  leone

  Voi kun ihmiset tajuaisivat nyt olla antamatta puitansa puoli-ilmaiseksi kun kerran kohta ampaisee hinnat ylös. Ostettuja leimikoita ja varastoja on vielä, mutta kun ne alkaa hupenemaan niin sitten mennään.

Esillä 10 vastausta, 121 - 130 (kaikkiaan 237)