Keskustelut Metsänhoito Raivauksen hinta 285€/ha + alv

Esillä 7 vastausta, 121 - 127 (kaikkiaan 127)
 • Raivauksen hinta 285€/ha + alv

  Paikallisjulkaisussa oli kirjoitettu siirtymisestä kiinteään raivaustaksaan maksimissaan 5 kasvukauden ikäisissä havupuutaimikoissa.

  Mites muuallapäin Suomea?

 • petep

  Nyt kun alettiin autoja korjaamaan niin !! Mazdalla on vuosihuolto  kolmella  hintatiedustelukerralla joka kerta eri hinta. Sitten kun vie sillä hinnalla auton huoltoon millä on luvattu niin se voikin taas maksaa ihan jotain muuta kun menee autoa hakemaan.

  Olen kyllä edelleen sitä mieltä että mikään ihmisen käsillä tekemä työ ei ole yli sadan euron arvoista tunnille  ja piste.

  Puuki

  Paikkakunta-ja firmakohtaisia ne huoltohinnat tietysti on.  Mutta renkaan vaihdot on ainakin yleensä hinnoiteltu  urakalla eikä tuntihinnalla. Eipä taida minkään autoliikkeen huoltohinnat jäädä enää alle 60 € /h.   Tilat ja koneet+koulutus ym. lisää kuluja niin, että eihän niitä voi oikein verrata esim. raivaustaksoihin, vaikka ei nekään  ilman jonkinlaista koulutusta tule tehtyä kunnolla.   Yli 100 € /h kyllä alkaa olla jo  liikaa auton huollossakin, mutta niitä hintoja ne nykyään on.

  rööri roope

  Nii se on volkkarilla ja muillakin hinta on tiedossa noissa vaki huolloissa,mutta jos meet esim laakkosen alaiseen puljuun esim moottorinhajoamisen takia laskutus on silmät ummessa yrjön hyväksi. Nii se on.Onneks ei oo enää ko puljun kärryjä eikä tule olemaan.

  Tee Ström

  Hinnasta en tiedä, mutta töitä Etelä-Karjalan miehillä olis:

  https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9462572?&professions=6&announced=1&leasing=0&&&&english=false&sort=1

  Tolopainen

  Viisi kasvukautta tarkoittaa varhaisperkausta, jos metsänomistaja ei kykene sitä tekemään kannataa metsät myydä pois. Minä en maksa taimikonhoidosta euroakaan, enkä ota urakkamiehiä huskimaan. Enempi tulee vahinkoa kuin hyötyä.

  MJO

   Jopa Peugeottiakin huoltaa Auto-Palinin omat asentajat. Alle viisikymppiä tunti on normaali työveloitustaksa.

  Jesse jaksaa vain valehdella.

  Metsuri motokuski

  Tolopainen ei tunnu kelpuuttavan motokuskeja eikä palkattuja raivuumiehiä metsiinsä. Ei niistä sitten taideta puita myydäkkään.

  Tuo nyt on ihan puppua että urakkamiehet tekevät huonoa jälkeä. Samanlailla meitä valvoo urakanantaja ja teemme jokaisesta leimikosta omavalvontailmoituksen. Työtämme ohjaa hyvän metsänhoidon suositukset joten niiden perusteella kai isäntäkin pitäisi työnsä tehdä

Esillä 7 vastausta, 121 - 127 (kaikkiaan 127)