Keskustelut Tekniikka Raivausasut/vaatteet

 • Tämä aihe sisältää 242 vastausta, 48 ääntä, ja päivitettiin viimeksi , sitten VisakalloVisakallo toimesta.
Esillä 10 vastausta, 231 - 240 (kaikkiaan 242)
 • Raivausasut/vaatteet

  Alkaa olla taas se aika vuodesta että kaivellaan ,asusteita käyttöä varten! Millaisia vaatteita käytätte raivaussaha töissänne? Asuja on markkinoilla reilusti joten valinnan varaa ainakin riittämiin! Itse kuitenkin kaipaisin anorakki mallista metsurin takkia markkinoille, muistatte varmaan legendaarisen sini oranssi reiman valmistaman metsurin takin?

 • oksapuu

  Dimexin raivuupöksyt nyt käytössä, irtohenkseleille joutuu napit neulomaan itse…

  Eilen tuli raivuulla ensimmäinen kukkiva näsiä vastaan, oikein piti kuva ottaa 🙂 …

  Metsuri motokuski

  Meillä reilut 30 cm sohjoista lunta.

  arto arto

  Maanantaina alkaa meillä raivaukset. Lomat lusittu. liiton rahoilla kokonaista 8 päivää kerkesi olla. Töitä valtavasti 280 ha jo plakkarissa. Kyllä ne ennen joulua on tehty.

  mettämiäs

  ”liiton rahoilla kokonaista 8 päivää kerkesi olla.”

  Niin, menikö kuitenkin niin, että tuosta jaksosta liiton rahoilla 5 % ja meidän veronmaksajen rahoilla 95 %?

  aegolius

  >On erittäin harvinaista, jos onnistuu sahaamaan itseään raivaussahalla

  Ja olisiko vielä niinkin ettei raivurin terä viiltosuojahousuun edes pysähtyisi?

  Ehkä viiltosuojahousun käyttöön on joku muu syy, mutta edellisten tapaan suosittelen vahvasti raivaushousua. Itsellä huskun sellaiset. Etuosa on mukavan paksua ja suojaavan tuntuista ja oikealla lonkalla on ”sisätasku”, johon saa halutessaan pehmustetta raivaussahaa pehmittämään. Omasta mielestäni henkseleillä varustettuna loistavat metsähousut.

  arto arto

  mettämies.   Empäs tiedä. eiköhän liitolla rahaa tule vuokrista ja muista maksuista. Olis niillä mukavaa loikoilla. Sain enempi kuin metsurin tuntipalkka kotona telkkua katsoessa ja harrastuksissa. Mutta taas pääsee hankkimaan urakalla kunnolla.

  mettämiäs

  ”mettämies. Empäs tiedä. eiköhän liitolla rahaa tule vuokrista ja muista maksuista”

  Joo, siitä ei ollutkaan kysymys…

  pihkatappi pihkatappi

  Eilen 2,5 ha ennakkoraivuuta, näitä firman kakkos harvennuksia ja lehtipuita ohjeistettu jättämään mahdollisuuksien mukaan raivaamati, eli näkemä raivuuta keväiseen hakkuuseen, jolloin varsinkaan lehtipuu ei näkökenttää pahasti haittaa ja leikattavaa risua on vähän. Lunta ihan satunnaisia läikkiä. Aamusta pikku pakkanen ja iltapäivällä +12. Pitkät kalsarit hiukan hiostaa Dimexin raivaushousun alla, aamupäivällä taukotakki mahdollistaa hieman kevyemmän ylävartalo pukeutumisen, eli heti kun saha sammuu laitetaan taukotakki ja vasta sitten tankkaus ym. Joskus olen näemmä ylistänyt kenttäpaitaa, eli se toimii mielestäni vain ainoana kerroksena, ei metsurin takin alla. Tiivis paita takin alla hikoiluttaa ja hiki jää vielä inhottavasti iholle.

  AMMATTIMIES AMMATTIMIES

  MINÄ EN OLEN OLTUT,LIITON RAHOLA KOKON TALVENA,HYVIN ON OLTUT TYÖNMAITA.ON OLTUT HAKUU HOMAAKIN E1,AUTA HUILAILA KUIN ON,KOVAT VELKAT NISKASA.TYÖN VAATE E1 PITÄ,OLTA LIIKAN LÄMIN MUUTEN,MENEE SEISOSKELUSKI.NYRKIN SÄÄNTÖ ON SITEN ETÄ.KUN PYSÄHTYT SEKÄN VIILAAT TERÄN,NIIN ON JO VILU.URAKALA KUN PAINETAAN NIIN,ON PITÄÄ OLTA LIIKETÄ MUUTEN,VOI JÄÄTÄ YLÄN HUULI LEIPÄN PÄÄLEN.MIKANTERI KIINTOSTAAKON RAVUU URAKA.

  mehtäukko

  Vieläkö on ne ”kovat velkat niskasa”?

Esillä 10 vastausta, 231 - 240 (kaikkiaan 242)