Keskustelut Metsänhoito Raivaussahatyön hinta

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 122)
 • Raivaussahatyön hinta

  Merkitty: 

  Missä hintahaarukassa liikkuu?

  Kaikki olosuhteet vaikuttaa, kyllä.

  Vaan missä hintahaarukassa liikutaan.

 • pikkutukki

  Kyllä moni hakee helppoutta . Eli sitä , että yhdellä allekirjoituksella asia selvä ,vaikka kustannus suurempu , eli helppous tärkeää .

  metsa1980

  Nostan vanhaa ketjua:

  Itse olen huomannut nyt raivaustöitä tehdessä, että urakkahinnoittelu on hyvä, mutta muutaman vakioasiakkaan kanssa ollaan siirrytty tuntityöhön ja näiltä tuntityön tilaajilta alkaa työkohteita nyt riittämään.

  Molemmissa hyvät puolensa. Usein itsekin ihmettelen tuntityön epäselvyyksiä alalla kuin alalla, mutta kyllä lähtökohdan tulisi olla, että hinnoittelusta riippumatta vauhti olisi ripeää ja jälki sopivaa. Tilaajalle urakkahinta on hyvä etenkin kun tekijä tuntematon.

  Oma tuntihintani (yrittäjä laskutuksella) raivaustöissä on ollut 28-32e/h+alv, riippuen asiakkaasta ja hinnasta mikä on sovittu alunperin. Nämä lienevät hitusen ala- tai yläkanttiin, riippuen vähän kaikesta.

  oksapuu

  Tuolla 30€ paikkeilla tuntitaksalla+alv. saa kyllä töitä. Taisi täällä joku hurja huudella kaksinkertaista hintaa…

  Nythän hinnat on yleisesti tiedossa kun ”isofirma” on lähettänyt ahkerasti mainospostia maakuntaan.

  Visakallo Visakallo

  Viimeiset reilut puolitoista vuotta olen käynyt raivaustaksaneuvottelut aamuisin itseni kanssa. Yleensä ne ovat sujuneet hyvävässä yhteisymmärryksessä samalla kahvia juoden ja päivän lehtiä selaten.

  suorittava porras suorittava porras

  Muillekin suosittelen Visan esimerkkiä. ”Taksa” pysyy kurissa ,kun on ajoissa liikkeellä.

  oksapuu

  Siinäpä suorittavalle hyvä virapelihomma kun kolmenviikon päästä jää eläkkeelle. Ostaa vaan raivaussahan, rytöähän siellä tuntuu riittävän…

  Raivauskausi täällä etelässä on makeimmillaan. Yksi työmaa tehty, toista huomenna jatketaan…

  suorittava porras suorittava porras

  Ei tarvitse ostaa ,kun se on jo olemassa.  On hoidettu taimikoita ja tehty ennakkoraivauksia tuntuman säilyttämiseksi😊. Toki toisen voisi ostaa jo varalle…

  Eläkkeelle ,tai reserviin. Aika näyttää ,miten käy. Työuraa on jatkettu jo lähes neljä vuotta virallisen eläkeiän saavuttamisen jälkeen.

  AMMATTIMIES AMMATTIMIES

  KOVASTIN ON TAKSAT PUTONTUT,VUOSIEN MITAAN TÄNÄ PÄINÄVÄ TAKSAT,ON KIRETÄ EN TIETÄN.ONKON ISÄNTIEN VARANLISUUS,PUTONTUT E1KÖN OLE VAROJA MAKSAA.VAIKON ONKON SYYNÄN,METURI KATEUS KUN METURI EI,SAISIN TIENATA EIKÄN AJAA,HYVÄLÄ AUTOLA.TÄÄLÄNKIN PÄINKIN ON KOVA,AUTO KATEUS MINÄ OLEN,OLTUT KATEUTEN KOHTE JO KAUVAN.LEIPÄ ON TIUKASA RAVUU,HOMISA KUIN ON KOVAT VELKAT NISKASA.AUKOLA TIENAA PARENMIN KUN,ON VIELÄN ISTUNTUS TAKSAT KOHTILAAN

  mehtäukko

  Mitenkä niin ”on kovat velkat niskasa”? Niinkö kalliit on vermeet raivuulla ja tuotos huono?

  jees h-valta

  Vahvasti myös epäilen ettei metsurin liksoilla aivan huikeaa velkaa edes saa.

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 122)