Keskustelut Tekniikka Saha huollossa

Esillä 2 vastausta, 11 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Saha huollossa

  Kuulin aika mielenkiintoisen tarinan eräässä paikassa missä on uusi moottorisaha. Olikohan 445  Husqvarna ja oiskohan 7 litraa bensaa sahailtu. Sitten oli alkanut käymään  vähän boo booo kun oli koittanut  laittaa kierroksia. Kysyin että oletko sahannut tuolla Huskun  valmisbensalla ja vastaus oli että joo. Sanoin että nyt olet vahvoilla kun on ainakin bensat kohdallaan että ei siitä voi olla kiinni .

  Sitten sanoi omistaja että on sinne tankkiin varmaan vähän mennyt öljyä tuossa tankatessa. Ajattelin että mitähän tämä nyt selvittää että onko se laittanut vielä öljyä sinne valmisbensaan vai mistä on kyse. Sitten alkoi selittämään että ei saanut tuota kombikannun toista korkkia  oikein auki  ja  tankkaili sillä öljypuolen korkilla molemmat aineet .

  Nyt kuuluukin kysymys että voiko se käyntihäiriö johtua vaikkapa pienestä määrästä teräketjuöljyä  bensan seassa ?  Ja Jätkä ei varmasti usko  tätä tarinaa että on tosi  😀

 • petep

  Polttoainesuodatin voi olla tosiaan se joka kertoo huoltohenkilölle jotain. Pitää kysellä kautta rantain että miten kävi ja maksoiko mitään…. Takuuremontti.

  Pavekka

  Näitä uskomuksia. Bensan syttymisherkkyyttä liiotellaan usein hollywood tyyliin. Ei oikeasti ihan niin mene. Teräketjuöljyn bensan joukossa kyllä haistaa pakokaasuista ellei savusta huomaa. Jotkut vanhat sahamallit saattoi vuotaa kampikammioon teräöljyä. Liika kakstahti öljy bensan seassa sekin aiheuttaa käyntihäiriötä. Mutta kyllä senkin jo savusta huomaa.

Esillä 2 vastausta, 11 - 12 (kaikkiaan 12)