Keskustelut Tekniikka Sauna illassa päätettiin

Esillä 7 vastausta, 41 - 47 (kaikkiaan 47)
 • Sauna illassa päätettiin

  Kaipolan vain työllistävän voittoa tuottamattoman laitoksen lopetus

 • MaalaisSeppo

  Vanhalla tehtaallahan on voimassa oleva ympäristölupa, jonka mukaan tehdasta ajetaan. Uusi tehdas vaatii uuden luvan, joka on niin tiukka, että uuden tehtaan päästöt olisivat murto-osa vanhan tehtaan päästöistä huomattavasti suuremmasta tuotannosta huolimatta.

  Kuopionhan hanke kaatui siihen, ettei hakija pystynyt osoittamaan, ettei tehtaasta olisi merkittävää haittaa hamassa tulevaisuudessa. Mielenkiintoinen tapa hylätä hakemus. Tähän asti viranomaiset tai päästönormit ovat määrittäneet päästöille rajat. Nyt hakijan olisi pitänyt tehdä se itse luotettavalla tavalla.

   

  Visakallo Visakallo

  EU:n uusi vesilaki johti käytännössä siihen, ettei uusia sellutehtaita tule Suomessa kuin meren rantaan. Mitään ei näytä tähän vaikuttavan edes se, että nykyiset laitokset kierrättävät järjestelmässään samaa vettä.

  Petkeles Petkeles

  Finnpulp aikoi rakentaa sen suljetun kierrätysjärjestelmänsä purkuputken Kallaveden syvänteeseen.

  Rane

  ”Aika paljon joutuu nytkin vartoamaan Keskustalta hallituksen ainoaa valonpilkahdusta.”

  Jesse ei jostain syystä vartoo mitään tuloksia omalta puolueeltaan joka siis oli edellisten vaalien suurin voittaja ja suurempi kuin Keskusta?Miksi persujen muskeleilla ei saa aikaan muuta kuin vasarahippaa?

  oksapuu

  Kemijärven hankkeella ympäristölupa on, tietysti siitäkin on valitettu…

  Toivottavasti rahoitus järjestyy. Veitsiluodon sulkeminenkin varmaan jotain vaikuttaa…

  Metsuri motokuski

  Niin tuokin valitus taas sitoo virkamieskoneistoa ja on tietenkin valittajalle ilmainen. Täällä on kritisoitu virkamiesten määrää ja kustannuksia veronmaksajille. Noilla niitä kustannuksia saadaan aikaan.  Hyvä esimerkki oksapuulta.

  jees h-valta

  Ranelle lohduksi että persut pääsevät hallitukseen seuraavaksi aivan varmasti ja toivottavasti kepusta on edes rippeet jäljellä siihen apupuolueen rooliin joka heille voisi vielä olla tarjolla. Todennäköisempää on ettei enää ole senvertaa puolueesta jäljellä että kait se kokkarit sitten on kun siellä seuraavana hallitsee persujen kaas. Jokatapuksessa aika oikeistolainen tulee seuraava hallitus. Jonkun pitää alkaa velkaantumisen jälkeinen kurinpalautus.

Esillä 7 vastausta, 41 - 47 (kaikkiaan 47)