Keskustelut Puukauppa selvitys metsärahoista

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 34)
 • selvitys metsärahoista

  Onkohan muilla sama kokemus että joutuu tekemään selvitys rahansiirrosta esim metsän myynnistä? Omalla kohdalla nyt vaativat kuittia/kauppakirjaa UPM.n kanssa tehdyn kaupan rahasummasta jonka UPM maksanut tililleni.  En lähettänyt mitään kuittia koska oletan lukutaitoa pankin puolelta koska kuitenkin näkevät rahan lähettäjän.  Pankkina tässä tapauksessa OP, lähinnä onko muilla pankeilla yhtä typerä käytäntö.

 • Visakallo Visakallo

  Aika erikoiselta kieltämättä tuntuu, kun pankki alkaa kysellä omien maksujensa perään asiakkaaltaan! No, onhan sekin ihan surkuhupaisaa, kun mummot tai vaarit haluavat nostaa muutaman satasen käteistä omalta eläketililtään. Joka kerta on täytettävä selvitys siitä, mihin aikoo ne rahansa käyttää.

  Rane

  ” Joka kerta on täytettävä selvitys siitä, mihin aikoo ne rahansa käyttää.”

  Elämiseen?

  Puuki

  <p>Pankit on omineet asiakkaiden rahat . Luulevat niitä omikseen ja toimivat sen mukaan. Talletetuille rahoille eivät maksa juuri korkoa mutta keräävät miljardivoitot lainaamistaan rahoista.  Hätävarjelun liioittelua tarkistaa joka risaus rahan siirroissa.</p>

  Visakallo Visakallo

  Huonompaan suuntaan on asiat menneet. Kun 32 vuotta sitten vaihdoin pankissa metsärahoja rupliksi, niitä tuli pari muovikassillista, eikä kukaan kysellyt mihin aion ne käyttää. Kun maksoin niillä rahoilla ostokseni huonekalukaupassa, ei sielläkään kukaan kysellyt mistä olen rahat saanut, vaan kolme ystävällistä henkilökuntaan kuulunutta naista alkoi laskea niitä, ja kaupat syntyivät muitta mutkitta.

  Rane

  Luulisi että ihmisillä on laillinen oikeus valita säilyttääkö rahansa pankissa vai piironginlaatikossa ilman sen kummempia selittelyjä.Tässä vaikuttaa olevan sama periaate kuin lehtitilauksen lopettamisessa-eli tehty tahallaan vaikeaksi.

  Tolopainen

  Visakallo on näemmä kantanut kassikaupalla rahaa Venäjälle. Voi tuota tekopyhyyden määrää, kun nyt on huolissaan julkisista menoista. Itsellään veronmaksuhalut kuitenkin vähissä kuten muillakin suomalaisilla, maksetaan kolme euroa siitä, että voidaan välttää euron vero.

  Visakallo Visakallo

  Missä Tolopainen minä olen sanonut rahaa Venäjälle kantaneeni?

  Tolopainen

  Eikö rupla ole Venäjän rahaa. Ei ne ainakaan meillä päin kelpaa maksuvälineeksi.

  Tolopainen

  Mistäpä minä tiedän, mitä tarkoitit niillä rahoilla. Mutta nyt oli ilmeisesti kyse metsärahoista, joita ei kaikkia vaihdettu rupliksi, vaan pienellä osalla ostettiin rouvalle sohvakalusto. On se peluri.

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  <p>Erityisesti käteinen raha on on silmätikkuna. Jo muutama vuosi sitten kun raha vielä kesti 3 päivää siirtyä pakkiryhmien välillä, panin joskus tytön OP tilille satasen vieden sen käteisenä OP:n konttorille. siten vältyin kolmen päivän viiveeltä. Tuntui että kohta poliisit soittavat, kun oli niin epäilyttävää rahaliikennettä.</p><p>Kyllä kaikki pankit rahaliikennettä valvovat, mutta OP:llä homma on tehty taiteeksi.</p><p>Terveisin: Korpituvan Taneli</p>

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 34)