Keskustelut Tekniikka stihl 362

Tämä aihe sisältää 16 vastausta, 7 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Jätkä 6 kuukautta, 1 viikko sitten.

Esillä 6 vastausta, 11 - 16 (kaikkiaan 16)
 • stihl 362

  Kävin tänään sahatarjouksia kyselemässä ja kyseinen saha alkoi kiinnostamaan kovasti. Lupasivat 700eurolla ja 560xpg olisi ollut 960e. Stilhin 420 osto mielessä lähdin mutta sille olisi jäänyt hinnaksi 1260e. Omasta mielestä tuo 700e ei tuon luokan sahasta ole paha hinta ollenkaan. Onko täällä palstalaisilla kokemuksia kyseistä vekottimesta? Erityisesti talvella toimivuus kiinnostaa ja että onko kyseiseen sahaan talvisarjoja olemassa?

 • husku550xp

  No niin löytyihän tästäkin huonoja puolia. Nimittäin ketjuja ja laippoja ei löydy mistään. Olisikohan tähän mahdollista saada 325jakoa tai sitten jos vahtaisi ketjun 1,3 tai 1,5milliseen.?  Vakionahan tässä on 1,6mm ja 3/8 jako. Mitenhän tuo reagoisi jos vaihdan vaikka 18″laipan ja 1,5mm ketjun? Pysyykö ketju paikallaan vai joutuuko koko rissapyörän vaihtamaan?

  Jätkä

  On todella ihme, jos sahaasi ei löydy Stihliltä minkälaista terävarustusta tahansa.

  Rissaa kyllä pitäisi olla monenlaista. Kyllä monet Tuunaavat laippoja, vaikka ne ovatkin aika kovaa materiaalia. Meinaan jos haluaa jonkin edullisemman, mutta kuitenkin merkkilaipan ja ketjun vaihtaa. Riippuu hieman käytöstä, mutta itse kokeilisin .325 – ketjua 1,5 millin vetolenkeillä. Jos Tilhin laippa on kovasti kallis, niin Oregonilla on halvempi. Ketjun laipalla pysyminen ei varmasti ole mikään ongelma, vetolenkit yleensä pysyvät urassa hyvin.

  kuusessa ollaan

  Stihlin omat laipat kestää niin hyvin, ettei kannata niistä luopua. Ketjuja saa tilaamalla…noin voimakas saha toimii karkealla ketjulla, mutta pyöreäkulmainen ketju on sulavampi karsinnassa.

  Anton Chigurh Anton Chigurh

  Meillä on noissa sahoissa ,325/1,5 ketjut. Tehot takuulla riittävät mutta jos kovin revittää, niin hampaat alkavat sinkoilla.

  Toistaiseksi emme ole saaneet yhtään stihlin laippaa kulumaan loppuun, aina joku tapaturma on ne vienyt. Todella kestäviä.

  Jahnukainen

  Mulla on 362 käytössä 325 1,5mm ketju 15″ laippa ja ysi piikkinen vetorissa. Ketjussa lenkkejä 64. Stihlin myyjät ei oikeen löydä sopivaa ketjua, mutta huskilta ja oregonilta löytää kyllä. Uittokalustolta löytyy iggesundin laippoja kohtuu hintaan. PS. Saha kyllä jaksaa isommankin vetorissan.

  Jätkä

  Meillä on sahakauppiailla joko rullalla ketjuja, taikka tiukan paikan tullen tehdään valmiista ketjuista jatkamalla vaikka millainen ketju. Se ei todella ole kiinni ketjujen merkistä tai maahantuojasta.

  Ketjujen korjaus  katkaisu-niittaus kaluilla vie vain muutaman minuutin.

Esillä 6 vastausta, 11 - 16 (kaikkiaan 16)