Keskustelut Luonto Turve uusiutuvaksi

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 1,171)
 • Visakallo

  Erittäin harvoin on tullut näihin osallistuttua, mutta nyt on siellä minunkin nimeni. Joudanhan minä eläkemies istumaan vakaumukseni puolesta linnassakin, jos Ohisalo minut sinne passittaa.

  Petkeles

  Suomen tulevaisuus on pelastettava

  Terve

  Jean S

  Allekirjoitettu.

  Metsäkupsa

  Allekirjoitettu Turve uusiutuvaksi aloite, olin 2304 , samalla allekirjoitin toisenkin aloitteen. Sähköverolain turveveron korotuksen perumisen puolesta 17340 allekirjoitaneita on kasassa. Olen aikaisemmin ainoastaan yhteen kansalaisaloitteeseen kannatuksen antanut. Selailin aloitteet, eipä tuolla oikein itselle sopivia muita ollutkaan tarjolla.

  Metsuri motokuski

  Eiköhän tuo linjaus ole jo tehty. Mitähän ne tuolla eu:ssa tuumis kun aiemmin sitä ei ole uusituvaksi esitetty ja nyt sitten halutaankin. Voi olla että ei taida onnistua enkä usko että sitä tullaan edes esittämään.

  Metsäkupsa

  Näinhän asia on kuten motokuski kirjoittaa. Lähinnä näillä hetken julkisuus saadaan, ajanvietettä useimmiten lopputuloksena.

  Kurki

  Allekirjoitin.

  Toivottavasti aloite päätyy edes uutisiin.

  Ruotsissa turve on uusiutuvaa, josta ei mene päästömaksua ja luonnon suot ovat vielä hiilinielu.

  Kyllä ruotsalaiset osaa. Siellä arvostetaan omaa energiaa ja työllisyyttä toisin kuin Suomessa. Suomen päättäjät ovat jalkaansa ampujia. Toistaiseksi Suomen riippuvuus Venäjän energiasta vain lisääntyy. Venäjältähän se hakekin joudutaan tuomaan.

  Haba

  Niillä onkin puujalka josta kannattaa pitää huolta.

  Puuki

  1. allekirjoitettu kansalaisaloite minultakin.  Arvalla ratkaisu ei kuulu noin tärkeään asiaa , kun ei ole eroa länsinaapurin turvemailla meidän vastaaviin,  ja siellä on osattu päättää oikein uusiutuvaksi jota se on,  ainakin hitaasti uusiutuvaa. Miljoonien eurojen turhat maksut vuosittain arpomisen lopputuloksena.

  A.Jalkanen

  Kannatettu.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 1,171)