Keskustelut Metsänomistus Työvoimapula

Esillä 5 vastausta, 11 - 15 (kaikkiaan 15)
 • Visakallo

  Minkä verran raivauksia ja istutuksia mahdetaan enää tehdä palkkatyönä? Mitä olen viime aikoina kuulostellut, yhä enemmän niitä tehdään yrittäjinä.

  puutuomas

  Yrittäjille ei tarvi maksaa edes tessiä. Siitä se yritysvoittoisuus johtuu.

  Puuki

  Työmies on palkkansa ansainnut joo.  Mutta haukut ehkä väärää puuta, kun nykyään suurin osa taimikoista tullee jos tullee hoidetuiksi puunostofirmojen kautta .

  arto

  Visalle meidän mhy 1379 ha metsuri raivaneet marraskuun alkuun ja työt jatkuu. Eli jonkiverran.

  puutuomas

  Nimen omaan puunostofirmojen toimintaperiaatteen puuta yritän löytää haukuttavaksi. Eli ei oteta kuin yrittäjäpohjalta töihin, sillä sitä se raivaus on eikä mitään liiketoimintaa. Lukuun ottamatta arton nykyistä ja minun entistä työllistäjää, mhy.tä, jonka palkan määräytymis systeemi meni sittemmin täysin arpapeliksi (ainakin minun yhdistyksen alueella) ja vaihdoin huonotuurisena alaa.

  Myöskin kritisoin sitä että joillakin on tapana ihmetellä että miksei heikosti palkattu työ kelpaa. Minä en pelkää mitään muuta kuin pientä palkkaa ja suosittelen sitä pelkoa muillekkin (etenkin maksajille) jo yleisen turvallisuuden tähden, sillä jos rehelliset työnsä tehneenä, nälkäänsä varastaa, sitä ei lueta synniksi.

Esillä 5 vastausta, 11 - 15 (kaikkiaan 15)