Keskustelut Metsänhoito Vasemmistoliiton metsäpolitiikka

Tämä aihe sisältää 105 vastausta, 24 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Lenkopetäjä 5 kuukautta, 2 viikkoa sitten.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 105)
 • Vasemmistoliiton metsäpolitiikka

  Media on viime aikoina kilvan kehunut Vasemmistoliiton Li Anderssonia.
  Kehuminen näkyy ja kuuluu, kohde kasvaa silmissä, eikä itseriittoisuudella ole enää rajaa.
  Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n vaalitentissä kysyttiin, ilmoittaako joku puolue jo nyt, ettei lähde Jussi Halla-ahon johtamien Perussuomalaisten kanssa samaan hallitukseen. Kysymys on perusteltu, sillä Ruotsia uhkaa vastaavassa tilanteessa poliittinen konkelo.
  Väärä kysymys! ilmoitti Li Andersson tuohtuneena, kun utelu PS-yhteistyöstä tuli eteen. ”Ei niin vähänkään”, Andersson lisäsi, kun Jussi Halla-aho piti kysymystä omalta kannaltaan outona.

  Nyt tekisi mieli kysyä myös Vasemmistoliiton metsäpolitiikasta, mutta olisiko sekin Lin mielestä väärä kysymys?

 • Jätkä

  Niin- ja mitä sitten?

  On toki kivaa käyttää tätä palstaa politiikkaan intohimoisten perijöiden temmellyskenttänä, mutta kun monellakaan ei ole omia, kantavia ajatuksia, vain isiltä ja heidän isiltään perittyjä ennakkoluuloja.

  Siksi on turha käydä täällä mitään eduskuntavaalitaistelua, koska kaikki perustuu vain määrättyjen lähteiden syöttämään mediaan. Eletään populismin saastuttamassa huumassa, joka kuitenkin on syötetty vain toisesta korvasta sisään. Näin synnytetään Pöpilismiä, joka rehoittaa täälläkin monessa muussakin asiassa, ei vain hirveässä sosialisoinnin pelossa.

  Rane2

  Jätkä on ihan oikeassa.Yksi esimerkki  Pöpilismistä.
  ”Väyrynenhän se olisi Pääministeriainesta. Meillä on nyt ollut näyttöä Sippilän taidoista ja kuultu on juttua mtös tukiaisten ja valtionapujen järjestelystä sekä omille yrityksillee, sukulaisilleen, että myös uskonveljilleen.

  Ei siellä politiikan huipulla täydellisen nuhteetonta poliitikkoa ole, eikä kiveen ole hakattu, että Demarien otettua rökälevoiton, Rinne ottaisi pääministerin pestin vastaan. Minä en ainakaan ottaisi, jos tarjottaisiin.

  Ei pääministerin pitäisi yrittää itse tehdä kaikkia päätöksiä.”

  Visakallo Visakallo

  Jätkälle vastaan, etten ole perinyt mitään poliittisia mielipiteitä, enkä perinyt mitään muutakaan. Elämä on vain koulinut ja näyttänyt, ketkä ovat puuntuottajan puolella ja ketkä vastaan.

  Jätkä

  Jos on asunut aikuisten – esim vanhempiensa kanssa lapsena ja nuorena, on perimä aina varma.

  Kun katselee metsäpolitiikkaa värillisten lasien läpi, niin näyttää aivan selvältä, että se, jota on aikuinen kannattanut, on oikeaa kantaa, vaikka kaikki poliittiset puolueet ovat samanlaisia, eli mitäänsanomattomia. Kaikki poliitikot ovat valkanneet puolueensa – ei aatteiden perusteella, vaan sillä arviolla, mikä puolue kantaisi hänen henkilökohtaisia tavoitteitaan parhaiten. Ja ne eivät ole samat tavoitteet, mitkä ovat äänestäjillä mielessään.

  Koska täällä suurin osa on kuitenkin Sippilän vannoutuneita kannattajia, niin muistuttaisin parista lupauksesta: ”_Jos ei ala tuloksia syntymään, pitää miestä vaihtaa. Ja: – Annan omakotitaloni maahanmuuttajien asuttavaksi”.

  Yksikään näistä – kaikkiaan neljästä lupauksesta ei ole toteutunut = Pöpilismiä kerrakseen.

  arto

  Meillä vanhemmat ei välittänyt politiikasta pätkää en kyllä minäkään. muistan nuoruudesta jokin ukkeli tuli politikoimaan kotiimme, kerkesi sanoa muutaman sanan isä nakkasi pihalle. Maailma menee eteenpäin joka päivä miksi silti pitää valheita uskoa….Sitähän politikka on kun vaalit lähestyy. Eilen jo emävaleet pääsi valloilleen,  Samoin metsät kasvaa oli hirviä tai ei. Niin ne on aina tehnyt ja tekevät edellekin.

  MaalaisSeppo

  Metsäpolitiikkakeskustelu on tässä vaiheessa turvallista, mutta hedelmätöntä. Seuraavalla hallituskaudella ei tule tapahtumaan mitään merkittävää.

  Metsälaki on hiljattain uusittu (vihreiden vapauden tuulien merkeisså ä). Sitä ei muuteta. Ehkä hieman näperrellään Metsähallituksen tuloutuksen kanssa sekä viilataan Metso- ja Kemera-ohjelmia.

  wanhajätkä

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/ea943fc8-2ec4-4fe1-aff6-a8f07664650b

  Kyllähän se ei perimästä johdu vaan järjen käytöstä mitä kannattaa kannattaa ja edustaa. Kyllä nuo vanhan valtaajat oli ns paremmista piireistä! Varmasti sieltä löytyy Jätkällekkin tuttuja kasvoja ja nimijä jotka vieläkin ovat valta-asemissa. Ei tosin tunnusta enää entistä  taistolaisuuttaan. Oppi on saatu sirolaopistosta ja oli muotia olla radikaali. Vähänkin fiksummat siitä irtautuivat ajoissa ja ymmärsivät mistä tätä liikettä teiniliittoineen johdettiin ja rahoitettiin. Seuraava liike olikin sitten fifreys. Rahoitusta ja johdatusta siihen liikkeeseen ei tiedä kukaan vaikka voidaan kyllä aavistella.

  Kukahan meistä ois syntyny ilman perimää….minkähän verras se vaikuttaa politiikkaan… toiset vaan on herkempiä akitaatioon ja lähtee hurmoksessa muodin mukaan…

  Ilman järjestettyjä hässäköitä tuo propaganda ei uppoa ja punaisuus katoaa kokonaan. Liitothan sitä johtaa ja synnyttää katkeruutta.

  Missä on vappumarssit? No ei niitä tarvita ku valjastetaan media ja some töihin. Saapahan nähdä kuinka kauauas se kantaa…

  Visakallo Visakallo

  Jätkä: ”Jos on asunut aikuisten – esim vanhempiensa kanssa lapsena ja nuorena, on perimä aina varma.”

  Jätkälle on sitten ilmeisesti näin käynyt, mutta ei minulle.

  Kalle Kehveli

  Sen olen oppinut politiikasta, että kepu pettää äänestäjänsä aina. Toisia voidaan pettää monta kertaa, toiset uskovat ja oppivat yhdestä kertaa. Perussuomalaiset ovat puolue muiden joukossa, ei sen parempi tai huonompi. Vasemmisto on vähäosaisen asialla ja oikeisto pääomien asialla. Valinta ainakin omalla kohdallani on helppo, eikä ole veren perintöä.

  wanhajätkä

  Vai vähäosaisten… miksikähän naisvaltaiset palvelualat kulkevat niin jäljessä? Kaupan ja hoitoalan jne. Helppo vastaus; Keskusliitot ajavat vain ja ainoastaan teollisuuden duunareiden korkeita palkkoja….veljeä ei jätetä! Vertatkaapa ” Duunarin” 3000-5000 euron….jopa enemmän, hoitureiden tai kaupanalan palkkoihin! 2000 on jo hyvä palkka siellä. Minusta 3000 on jo ihan hyvä palkka! Missä on vasemmiston solidaarisuus?

  Vaalien alla näitä juhlapuheita kyllä vasemmistosta kuuluu mutta sinneppä hautautuu….tärkeintähän on saada näidenkin äänet tukemaan duunarin tulotaso.

  Ammattiliitot puhuvat suuremmalla voimalla kuin mitä se todellisuudessa on. Osatojen palaverit alkavat yhä..”Hyvät toverit”. Mulla on paljon kavereita eri liitoissa ja kertovat että on tärkeä kuulua liittoon ja kuitenkin pitää suunsa kiinni ettei  savusteta ulos työpaikalta vaikka haluttas joskus kommentoida  nuille akitaattoreille. Näin oli itsellänikin kun olin aikanaan ammattimetsuri metsähallituksella ja kuuluin maaseututyöväenliittoon.

  Liitot on pahin mafia Suomessa ja vasemmistopuolueet tärkein työkalu!

  Missä on demokratia ja solidaarisuus? Vasurit pettää ei aina mutta koko ajan.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 105)