Keskustelut Metsänomistus Veikkaus

Esillä 2 vastausta, 11 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Veikkaus

  Kolme tukkipuun kokoista koivua mökkitontin pienjännitelinjan vieressä. Kaksi kaatuu ihan normaalisti, yksi vaatii vaijerivetoa. Mikä hinta pelkästä kaadosta?.

 • pahkanaama

  Jos sähköyhtiö perii hinnan puiden kaadosta, tulee itselle halvimmaksi (ei sähköyhtiölle) antaa lumen tai myrskyn kaataa puut linjan päälle. Ennen sähköyhtiöltä tuli automaattisesti ilmaiseksi apua linjanvieripuiden kaatoon, ei enään. Ei tarvitse ihmetellä pitkiä sähkökatkoja tykkytalvina ??

  hemputtaja

  ### Jos sähköyhtiö perii hinnan puiden kaadosta, tulee itselle halvimmaksi (ei sähköyhtiölle) antaa lumen tai myrskyn kaataa puut linjan päälle. Ennen sähköyhtiöltä tuli automaattisesti ilmaiseksi apua linjanvieripuiden kaatoon, ei enään. Ei tarvitse ihmetellä pitkiä sähkökatkoja tykkytalvina ??
  Lähetetty: 7 min sitten
  Lähettäjä: pahkanaama ###

  Kovasti olen taipuvainen noudattamaan samaa käytäntöä.

  Sanoisin, että sähköyhtiön laskutus ja muu kiemurtelu on härskiä pottuilua. Ensin ”ulosmitataan” linjan alue suht. halvalla ja sitten linjan vahingontorjunnasta vielä laskutetaan.

  Ilman linjaa niitä puita ei monesti tarvitsisi kaataa ja menisivät aikanaan hakkuun mukana kaupaksi. Tietysti hommaa hiukan sotkee, jos on hakkuu linjan vieressä, mutta silloinkin voi jättää pystyyn, jos ei apua löydy.

  Varalta voi tietysti yhtiölle ilmoitta, että on olemassa vahinkoriski.

  Mitenkähän mahtaisi käydä lopulta raastuvassa, jos vetäisi tuon laskutuksen sinne.

Esillä 2 vastausta, 11 - 12 (kaikkiaan 12)