Keskustelut Luonto Ympäristöjärjestöt vailla faktoja?

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 298)
 • Ympäristöjärjestöt vailla faktoja?

  Merkitty: 

  Nalle väitti kirjansa julkistamis tilaisuudessa,että ”ympäristöjärjestöt” toimivat ilman faktoja! Mitähän nämä ”ympäristöjärjestöt” ovat?

  Kartelli epäilyn Nalle sivuutti parilla sanalla. Sattumalta Aamu TV  kertoi tänään Pentti Linkolasta. Linkola kertoi jo 60-luvulla tulevasta. Ilmastonmuutos ja luontokato on toteutunut vielä synkempänä,kuin Linkola arveli!

 • Teufelin Zumi

  Tuo HS:n juttu kertoo siitä mihin Suomi on menossa jos jätteiden käsittelyä ei saada kuntoon.

  Visakallo Visakallo

  Mitä jätteiden käsittelyä Zumi tarkoittaa?

  Teufelin Zumi

  Paskan valumista vesistöön. Sisältää myös turve.

  jees h-valta

  Sieltähän sitä valuu, pääkaupungista ihan solkenaan. Vesistöön ja hiukan alamaisille maaseudulle kun ympäristöväki oksentaa sisälmyksiään suoratoistona.

  Visakallo Visakallo

  Muista Zumi tämä kun juot vettä pääkaupunkiseudulla, sillä eihän Päijänteen valuma-alueella muuta olekaan luin lehmiä ja turvesoita. – ja meneehän sinne meikäläisenkin jätevedet.

  Puuki

  H:gissäkin ratkaisivat poistoputken rantavesien saastutuksen  jatkamalla putkea muutaman km-päähän rannasta.

  Paljon paremmin onnistuu esim. metsien valumavesien puhdistaminen erilaisilla osin uusillakin keinoilla kuin yhdyskuntajätevesien (jotka on haitallisempi kuin luonnon vedet) puhdistaminen .

  Teufelin Zumi

  Suuret kaupungit ovat kulkuyhteyksien takia vesistöjen varrella, näin maatalous saaste menee kunnollisten kaupunkilaisten laskuun jälleen kerran.

  jees h-valta

  Täällä Satakunnassa esim. Porin raakavesi otetaan erittäin humusperäisestä pikkujärvestä mutta prosessin läpi laitettuna on kirkasta juomavettä. Joten turve on helppo ja huoleton vesistön tummentaja. Sensijaan jo monilla kemikaaleilla käsitellyn puhdistamoveden johtaminen vesistöön onkin jo paljon rankempaa kamaa. Siellähän on ympäristölle haitallisia myrkkyjä ja lääkeainejäämiä vielä yltkyllin. Kannabispössyttäjienkin määrä saadaan sieltä vielä puhdistamojuoksutuksestakin laskettua.

  Teufelin Zumi

  Kun kaikki muu on tärvelty kuulostaa pikku lammen kuravesi loistavalta vaihtoehdolta.

  Anton Chigurh Anton Chigurh

  Meille tulee vesiosuuskuntamme vesi ilman prosessointia entisen osuusmeijerin porakaivosta.

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 298)