Keskustelut Metsänomistus Ympäristöministeri Ville Niinistön puheet oikeuskanslerin tutkittavaksi

Esillä 3 vastausta, 11 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Ympäristöministeri Ville Niinistön puheet oikeuskanslerin tutkittavaksi

  Ympäristöministeri Ville Niinistön Talvivaaraa koskevista puheista on tehty tutkimuspyyntö oikeuskanslerille. Todennäköisesti vastaava selvitys tullaan tekemään Niinistön johtaman suomalaisvaltuuskunnan toiminnasta taannoisessa, Suomelle erittäin epäedullisia päätöksiä tehneessä Durbanin ympäristökokouksessa.

 • A.Jalkanen A.Jalkanen

  Nurmitalous ok ok, joka vuosi muokattava viljelys vähemmän ok.

  Pete

  Se olisi ollut raivauskielto riippumatta siitä miten tulevaa peltoa olisi viljelty. Jos ihan rehellisiä ollaan, niin ei ne pellon päästöt taida juurikaan muuttua muokataan sitten jokavuosi tai joka neljäs vuosi.

  Erittäin vaarallisia ja vastuuttomia tällaiset aloitteet ovat olleet ja ja jos ne ovat tulleet Suomesta, niin ei voi kuin ihmetellä.

  Rane

  Rane on ymmärtänyt että turvemaiden raivauskielto ei välttämättä vielä ole kaatunut mihinkään.Sitä kai käsittelee useampikin instanssi mm.komissio jolla on intoa ilmastonsuojeluun seurauksista välittämättä.Suomalaismepeiltä kuitenkin erinomaista toimintaa vaikka Suomen hallituksen kanta onkin raivauskiellon puolesta.Järjen käyttöä ei ole mepeiltäkään kielletty.

Esillä 3 vastausta, 11 - 13 (kaikkiaan 13)