Käyttäjän ChesterC kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 70)
 • ChesterC

  .

  ChesterC

  ”Jos tekee kemera varhaishoidon nyt, pitäisi 7 vuoden päästä tehty taimikonhoidon kemera onnistua, vai onko tuossa jotain poikkeuksia.”

  – Ei, vaan kymmenen vuotta siitä, kun olet saanut rahat tilillesi, voit tehdä uuden rahoitushakemuksen.

  ;”>Jos itse hakee kemera tuen myös pienpuun korjuuseen, riittääkö että itse mittaa kertymän, vai vaatiiko metsäkeskus virallisen mittaustodistuksen.

  Mittis pitää toimittaa pyydettäessä. Luotettava mittaustulos, ja vaikka valokuva kasasta pitäisi riittää.

   

  ChesterC

  Nyt näyttää menevän niin että maanomistaja myy ”tontin” siihen tuulimyllyn paikalle. Purkuvastuu jää pois…

  Saattaa olla melko kallista sen komposiittiroskan purkaminen konkurssiin menneen tuulimylly-firman jäljiltä…

  On yhdellä omalla palstalla myös tuulivoimapuistoviritys menossa. Vuokrasopimusta en ole tehnyt. Ostettavaksi olen tonttia tarjonnut. Ei ole oikein ottanut tuulta, vaikka olisin valmis tekemään kaupan ehdollisena, kaupan ehtona jos hanke toteutetaan. Vuokraamaan myllynpaikkaan en ala. Tämä, että pitää olla vuokratontilla mylly, pistää hieman mietityttämään.

   

   

  ChesterC

  Metsätalouden koneiden, laitteiden, rakennusten ja rakennelmien luovutuksista saadut voitot ovat metsänomistajan luovutusvoittoja, eivät metsätalouden pääomatuloa

  Tämän perusteella väittäisin, ettei myöskään välittäjän alv;tä voi vähentää metsätalouden perusteella. (mutu)

  ChesterC

  Männikön alla oleva alikasvos kuusikko on ihan kasvatuskelpoinen, jos kasvupaikka on hyvä mustikkatyyppi tai parempi. Usein puolukkatyypin kankailla tulee männikön alle kuusialikasvos, mutta sen katsotaan olevan liian karu tuottavaan kuusenkasvatukseen.

  ChesterC

  ”>Vai helppo ostaa, eihän niissä ole juuri mitään ja kassatkin aivan onnettoman pieniä ostokset ei sovi mihinkään.

  Melko paradoksaalinen kommentti. 🙂

  ChesterC

  Huonoimmillaan 400 kuution ensiharvennusryteikkö 7e pystyhintaan raivattuna hyvitettynä pahin th-kohde, jota metsuri tekee 2 päivää. Ei kauhean huono diili firmalle.

  ChesterC

  3,5 ha alue ei ole pienialainen ja siten se ei ole 10§ kohde.

  ChesterC

  Ensimmäinen laserkeilauskierros alkaa olemaan loppusuoralla. Seuraava kierros tehdään hieman eri tekniikalla. 1. kierros mitattiin ns. harvapulssilla, jolla säteitä ”ammuttiin” 1kpl kahden neliömetrin alalle. Seuraavassa käytetään tiheäpulssia, jossa säteitä on 5kpk yhdelle neliömetrille. En ole aivan perehtynyt tekniikkaan, mutta voisi kuvitella, että puiden latvus projektio saadaan näin paremmin kuvattua ja samalla erottamaan puulajit toisistaan tarkemmin. Myös taimikoiden mittaukseen tulee samalla parannusta, jolloin maastotarkistustarve näiden osalta vähenee.

  ChesterC

  Perus sudoku- logiikkaa sanallisessa muodossa.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 70)