Käyttäjän Köppäkynsi kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 82)
 • Köppäkynsi

  Ylä-Lapissa HCV-kohteissa tasapuolisuuden nimissä olisi rajoitettava myös poronhoitoa. Mielestäni poronhoitoa saisi harjoittaa vain omilla maillaan kotitarvekäyttöön. Nähtävissä alkaa jo olla, että poronhoito on seuraavia elinkeinoja, jotka tässä maassa vaaditaan lopetettavaksi. Sen verran sosiaalisessa mediassa porojen kasvattamista syötäväksi kyseenalaistetaan.

  Köppäkynsi

  Taitaapi olla niin, että Junnikkalan Oulaisten ostosaha on maksanut itsensä investointina takaisin ja Ouluun rakennettava saha korvaa sen valmistuttuaan tai viimeistään seuraavassa suhdannekuopassa.

  Köppäkynsi

  Tuota noin. Millaisella tuulivoimalalla saisi aikaan hirviä karkottavan vaikutuksen? Riittäisikö ihan tuollainen mökkikäyttöön tarkoitettu? Olisi mielenkiintoista kuulla kokemuksia, kun jollakin taimikossa on mylly ollut pyörimässä.

  Köppäkynsi

  Käytin myös autoa korjaamolla. Tuntihinta 107 euroa. Työntekijöillä erikoisosaamisena viron kielen taito. Autokorjaamon oheiskulut tuntuvat isoilta työntekijän palkkaan verrattuna näin maksajan ominaisuudessa.

  Köppäkynsi

  Tänään tuli itsellenikin johtoalueen käyttöoikeussopimus postissa. Sopimus koski maakaapelia, mutta liitteenä olleessa liitekartassa selostetaan pylväiden vaihtamista ja ilmajohtojen vahvistamista. Korvauksia oli luvassa rakentamisesta aiheutuneista vaurioista.

  Eipä siinä mitään korvaussummaa ollut kerrottu. Velvoitteita olisi maanomistajalle tiedossa, jos sopimuksen allekirjoittaa, joten jää minulla sopimatta.

  Köppäkynsi

  Täytyy vain toivoa, että kansalaisaloite avohakkuiden kieltämisestä valtion mailla menisi maaliin.

  Köppäkynsi

  Pitäisikö ottaa kisa, kenellä huonoin hinta kuusitukin päätehakkuulla tänä talvena? Oma tulos 44 euroa talvihakkuu, eikä tietä palstalle.

  Köppäkynsi

  Omalla kohdallani se on enemmän sääntö kuin poikkeus. Siksi kuvittelin kyseessä olevan maan tapa.

  Köppäkynsi

  Tilastohintojen keskihinnoissa on se ongelma, ettei niissä näy kaupanpäälliset, kuten moton mittaamatta jääneet puut, jotka lisätään mittaustodistuksen määriin.

  Köppäkynsi

  Olisiko ihan mahdoton paikka tehdä julkista rekisteriä, josta kuka tahansa voisi tarkistaa, kenelle se metsästysoikeus on vuokrattu milläkin kiinteistöllä? Mikä voisi olla syynä tälle nykyiselle käytännölle piilotella vuokraoikeutta maanomistajalta? Eikö olisi metsästysseurankin etu, että ei olisi vahingossa useampi vuokralainen samalla alueella? Mikäänhän ei kai estä maanomistajaa tekemästä useamman metsästysseuran kanssa sopimusta. Ja varsinkaan silloin, jos ei tiedä kiinteistön metsästysoikeuden jo olevan vuokratun toiselle seuralle.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 82)