Käyttäjän Miikkam kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 118)
 • Miikkam

  Lämpimiä neliöitä n. 160 talo muutaman vuoden vanha ja hirrestä. Näissä lämmitys / sähkönkulutus keskusteluissa olisi hyvä muistaa sijainnin vaikutus. Suomi on pitkä maa.  Tässä tapauksessa ollaan p-karjalassa

  Miikkam

  Eipä ole ollut maalämmöstä valittamista. 4 vuotta on pumppu pyörinyt ja yhteensä 16 h on ollut sähkövastus päällä. 10000 kwh paikkeilla on vuosi kulutus ollut. Vielähän nuo on saanut sähkölaskut maksettua!

  Miikkam

  Edellisessä hankinta sopimuksessa näkyi olevan näin. 1.5-30.10 kaadettujen koivukuitupuiden tulee olla toimitettavissa tehtaalle 3kk kuluessa kaadosta.

  Miikkam

  Yksi sopimuksen uusinta oli muutama vuosi sitten. Voimassaolo 50 vuotta ja päättyy mikäli linja puretaan. Näin ulkomuistista. Kyseessä 20 kv johto.

  Miikkam

  Pohjois-Karjalassa aika normaali määrä lunta. Ei oo tullu mittailtua, varmaankin jotain 60 cm luokkaa. Lumituhoilta säästyttiin tänä talvena korkeimpia paikkoja lukuun ottamatta.

  Miikkam

  Kuitupuiden keräily mönkijäpelissä ei kannata millään. Tuulenkaadot on usein aika suuria puita. Saattaa ruveta käymään raskaaksi jos tukkeja käsipelissä kuormaa. Raivaushommilla minäkin aloittelisin.

  Miikkam

  Piti käydä aukasemassa niin ei tarvii enempää arvuutella. Kytkinrummusta hammas poikki.

  Miikkam

  Ola_Pallonivel en ole vielä purkanut, kun oli toinen saha matkassa. Ajattelin ensin tiedustella mahd. vikapaikkoja. Ei ole tullut juuri sahoja purettua. Vika tuli kesken sahuun ja jonkinlainen pieni metallinen sivuääni kuului hetki ennen kuin vika ilmeni.

  Miikkam

  Ketju ja laippa ok. Ketju pyörii käsinkin hieman normaalia nihkeämmin.

  Miikkam

  Äsken teki 261 tenän. Ilman ketjua ottaa täydet kierrokset, mutta ketjun kanssa ei jaksa. Olisiko vinkkiä mikä voisi olla vikana?

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 118)