Käyttäjän Perko kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 595)
 • Perko

  Piha-alueella on omenapuu mukaan lukien 16 lajia kotimaisia. Tervaleppä ja pajulajit eroteltuina on yli 20 kotoista puuta metsässä. Jalava, pyökki ja poppeli puuttuu.  Yks käärmekuusi erottuu myös muista. Tämä on Itäistä-lehtoaluetta.

  Perko

  Katselin taksin ikkunasta lammaspaimenia  Jerusalemin  Jerikon välillä. Katrasta vartioi 3- 4 miestä. Maaliskuussa ruohoa oli niukasti mutta unikot kukki iloisesti.  Luulen, että ne kertomukset ilmestyksistä ja hallusinaatioista selittyy kukkivilla niityillä. Paimennus voi olla haluttua hommaa.

  Perko

  Kauppisen ajatuksista opin, että populaatiot kestävät ja pitävät lajinsa elossa kun niiden olosuhteet ovat siedettävät. Se huomio oli jo kauan, ei yks pääsky kesää tee.

  Perko

  Outo on Yleltä kun eivät saa 600 000 metsänomistajan porukasta haastatteluun ihmistä. Tärkeimmäksi  metsän käytöstä on  nähty, että kapinoitsija jatkaa uhoamista tv:ssä, asiantuntijaksi kutsuttu   joku lahkolainen jolla on vahvauskomus huuhaasta. Jaksaako joku lähettää postia Ylelle! Pls.

  A. J , niin saattaa käydä.  Naapurilla on pala jossa on jo kolmas kerta menossa. Ei siinä kerennyt  tukkia myydä ja taas raivattiin.

  Perko

   

  Asustelen usein kesällä joskus  talvellakin sedältäni jääneellä ”farmilla” lehtoalueella lähellä Itä-rajaa. Vaha pihapiiri jäi häneltä  silloin – 18 keväällä.  Setäni oli mennyt vapaaehtoisena ryssiä vastastaan.  Oli  komennettu varjelemaan Jääskeen Mannerheimin suvun  kartanoa, siinä sedältäni meni henki. Myöhemmissä kahakoissa tais olla -44 ryssät pommit kartanon hajalle.

  Luonnon harvinaisuudet ja ns.  uhanalaisetkin elää monimuotoisten muutosten jälkeenkin.   Ne sietää aukkohakkuuta, karjaa ja  selviävät ilman niitä umpeen kasvaneesta kuusen taimikostakin . Tässä ympäristössä elää Liito-oravat, Valkoselkätikka, Harmaapäätikka, Ruisrääkkä  ja perhosista Kalliosinisiipi myös lukematon määrä muuta tiaista, hömöä ja kulkijaa tietämättä  vihreästä puolueesta, kommareista tai EU:sta tuon taivaallista.  On moneen kohtaan turha tulla antamaan neuvoja. Mielestäni vähiten nämä  luontokappaleet  sitä eilisen kaltaista ölömölöä tarvitsee.

  Perko

  Niin, vain idiootti hävittää nuoria metsiään ja jää kärvistelemään rahatta loppuiäkseen, lahjottaa perinnöksi vävyille tamppaukset vatukoista.

  Se oli hallinnon ja kartellien mafia joka keskeytti E. Lähteen ja muidenkin jk:n tutkimuksen. Ilman tutkimuksia ei olis haanaakaa  tai tietoa  metsän tuottavuudesta. Pitäs jotenkin pysyä asiassa.  Auttaisko jos huljuttelisit päätäsi viileässä vesisaavissa? no ei liian pitkää!

  A. J.  Tässä pihapiirissäni kasvaa muutama tammi ja olen nyt huomannut taimia tuolla kilomerinkin päässä metsässä. Naapuri kertoi kolmenkilomerin päästä hänen rinteessä kasvavista tammen taimista. Hän arveli niiden kulkeutuneen tästä pihasta kun muualla ei ole.  Olisko närhit tehneet kätköjä sinne asti. Näkyy nuo uudet lajit leviävän herkästi. Vaahtera valtaa hyvin tilaa.

  Perko

  Rane, oliko kuvasi sieltä metsästäsi?  monimuotoinen kasvillisuus ja eliöstö näkyy vallitsevan.  Kateeksi käy reippautesi puissa kiipeilyssä.

  Perko

  Kurki, kiitti kysymästäsi.  En nyt  muista noista saatua  summaa tai edes kuutioita. Niitä runteli myrskyt ja siksi niihin sai jäädä metsää eikä ”metsätietäjät” määränneet hävitystä.  Kakkara kuva ja se myynti juttu ovat samalta kuviolta mutta muualta.

  Ohjelmaa oli reilusti viikolla niin en kerennyt lukemaan ja vastailemaan näihin tärkeisiin viesteihin.

  EU meppien löpinää. Ville N. latoo helteessä sekavia telkkarissa, että muka uudet muovit lopputuotteet jotenkin vaikuttaisi metsien käsittelyyn tai puunkasvatukseen.   Tuon kaltaisia hihuleita on riittänyt maaliman sivun.  Tyhjänpäiväisiä sepustuksia on ollut HS vastineissakin.   Timpan ”hannikais  tarusto” ja  Berzan 600 puun mysteeri jossa ei oo yhtään fakta tietoa. Suu auki kylänväki hölmöläisten  tavoin ihmetteli miten arvokasvu tuotti ja kolminkertaisti tulon.   Vain pöljä insinööri kertailee noita ja jättää arvokasvun käyttämättä.

  Paljaaksi hakattu aukko varmaan on tehtävä jos tuhot tai muu syy, ymmärtämättömyys, vääränlainen neuvonta ja usein  hirvet pakottaa siihen.  Niinpä, silloin aukko pitääkin tehdä.  Tutkitut ohjeet on luettavissa. Silloin ollaan tosi syvällä lähtöruudussa ja tappion kierre vaarassa alkaa.

  Pesäpallossa pyritään juoksuttamaan useaa pelaajaa saamanaikaisesti pesältä seuraavalla ja viimein kotiin.  H. Ford  kokosi autoja kuin pesäpallossa. Sen jälkeen on tehokkaaksi tuotannoksi havaittu yhtäaikainen valmistus ja virtauksen ymmärrys on osattu monessa tuotannossa ottaa käyttöön, samaa  luonto on toteuttanut heti aminohappojen startin jälkeen. Vain pöljät yrittää sitä estää.  Mie seuraan heitä varjosta.  Kireitä siimoja!

  Perko

  On hyvä jos on lukenut kohtuullisen määrän mutta ellei niin sitten on paljon nautintoja edessä niissä lukemattomissa, eikä peli ole pelattu.

  Tänne vois perustaa oman kirjapalstan vihjeineen.  Nautinnollisia lukukokemuksia!

  Perko

  Puukilla on hyvä kysymys.  Vastaan, riittävästi!

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 595)