Käyttäjän Perko kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 495)
 • Perko

  Kaksi firmaa on  myynnissä.  Finexpo:  sin hallissa vilisti hihnat  ja joskus joku kävi vilkaisemassa ettei vieraita mene vaarallisiin paikkoihin,  Tuotetta lastattiin jatkuvasti, lähtivät  maksettuna satamaan.   Viereinen Finhomeroi halli oli tyhjä ja johtaja Poterjaf kertoi valmista tavaraa olevan jo  2087  kasan joka ei pihaan mahtuisi. Hinnasta ei ollut ihan varmaa eikä ostajastakaan. Piirustukset oli valmiina venäjästä käännettynä, kuva vaikutti kangaspuille.

  Kumman arvelette menevän ensin kaupaksi?

  Perko

  A. J.  Puhuu asiaa. Puukin tulokaslajit voi olla myös m. kerrospuustoa tai muuta. Nykyisissä nnn-ym.laskureissa on paha puute.

  Perko

  ” A siehä sälli oot ko alat haastaa leikkii tosissas. ”   V . Linnaa mukaellen.

  Perko

  Jatkuvan kasvuilla ja Sinun ahdistuksellasi ei ole yhteyttä sen jälkeen kun luovut omaisuudestasi, aivan varmasti!

  Perko

  Rane hyvä,  tuo on viisautta kun nopeasti haluat näinä epävarmoina-aikoina hävittää omaisuutesi poistaa sen tuoman ahdistuksen. Nopeasti helpoiten toimien  on parasta laitat minulle luotettavan e-mail osoitteesi niin saat  minulta   varmennetun  tilinumeroni ja sen kautta selviytyä irti haittaavasta olosta ja omaisuudestasi ilmaiseksi.  Jaamme nopeimmille hyvänolon  arvontapalkintoja joista ilmoitamme vain voittajille!  Toimi nopeasti!

  Perko

  Tiedän melko samanlaisen kuin Annelin rantametsä.   Näytin  omistajalle  Pukkalan  ” muutosohjeen” kopion  niin hakkaaja oli  siitä toteuttanut ja tosi hyvän näköinen monikerrosmetsä jäi iki-petäjätkin. Järveltä tuskin huomaa hakkuuta.  Ei kai  siihen sen kummempaa tarvitse kuin katsoo noita valmiita ohjeita.  Niihän ne ohjasi aukkoonkin ja istutuksiin.

  Kerrytetty huomattava omaisuus on hankala luopumisen hetkellä.  Minulle voi soittaa kun ylimääräistä  on konsultoitava.

  Perko

  Muutos ohjeet ja laskut on toisten juttu. Mie en hetkessä osaa sanoa miten toisten tekemät virheet korjataan, en ehkä myöhemminkään. Osaan  korjata omia virheitäni varmalla ammattitaidolla.

  Mutta ne   antamani kertoimet jos pettävät niin samalla sammuvat sähköt maalimasta,  on hyvä varata  paristoja  ne saattaa antaa sähköä, pahinta on, taulutelevisiosta ei näy teräväpiirtokuvaa.

  Perko

  Puukin ajatus ja maailma alkaa oudosti ja pätkii.  Onhan se m. kerros puusto ollut jo ennen sitä sinun  ajattelusi alkua  ja sieltä on tullut tuloa lähes säännöllisesti  parikymmentä % plussalla.  JK = jatkuvaa !  . ”Maljanjalostukselle” on tarvetta. Mie kuin muutkin osataan tunnetut neljä laskutapaa ne neuvotaan jo neljännellä luokalla.

  Perko

  Luultavasti metsänomistajien ”jalostuksessa”  pitäs siirtyä  uuteen aikaan oppimalla.   Puukikaan ei näe noista käppyröistä sitä, että 30 vuoteen mennessä on mahdollista myydä puuta jo kaksikertaa.   Tuottavuuden  ero heiluu 20 % kahtapuolta monikerroksisen eduksi  huomioimatta korkomenetystä.

  Perko

  Sehän tässä on hienoa kun voi toteuttaa mikä hyvälle  tuntuu ja palkitsee himoja.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 495)