Käyttäjän puutuomas kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 103)
 • puutuomas

  Yrittäjille ei tarvi maksaa edes tessiä. Siitä se yritysvoittoisuus johtuu.

  puutuomas

  Täällähän näyttäisi olevan kirjoittelemassa jouto ukkoja risusavottaan, ja vielä halvalla tuntuvat tekevän hyvää,tehokkaasti. Minä entisenä metsurina saan paljon paremmin tienattua rakennuksilla. Thaimaalaisia ei saa päästää metsurin hintoja polkemaan. Myykää metät pois tekijöille jos ei oo varaa maksaa hoitokuluja ja itsestä ei ole enään mihinkään tai ei ole koskaan ollutkaan.

  puutuomas

  Eiköhän viimeinkin kepu-mtk.lle ole mennyt jakeluun että Venäläisten kanssa ei kannata alkaa yhteisiin bisneksiin. Toki kalliit oppirahat tulee vielä veronmaksajien kontolle. Mikäpä muukaan mo.n asiaa sitten ajaisi? Tietäiskö R.Muristo paremman puolueen/ järjestön?

  puutuomas

  Jos kerran ajan henki on nyt tämä hiilidioksikipäästöillä rahastus niin tottahan se on että yksityiset hiilinielut on sosialisoitu. Mitä tekee asialle, asioidemme ajajat mtk ja keskusta? Jokaiselle metsää kasvavalle hehtaarillehan pitäisi määritellä pikimmiten markkinahintainen hiilennielemis/ varastointi korvaus. Tänäpäivänä vähänkään valistuneemmat yritykset pitävät varastot minimissään koska varastointi on todella kallista.

  puutuomas

  Mutta puuta kyllä kasvoi edellinen kuvaamani ojitusalue, kivikkoa lukuunottamatta, hyvin. Taisi olla parinkymmenen hehtaarin ennakkoraivaus, nevan reuna-aluetta. Pohjaltaan tasaista maatunutta turvemaata, kuin puistossa olisi kävellyt. Ikimuistoinen luontokokemus ihmiskäden muokkaamassa paikassa. Ilman ojitusta ei taitaisi minkäänlaista metsää kasvaa.

  puutuomas

  R.Muristo on osannut edellä totuuden mukaisesti kuvata vesistöissämme vallitsevan tilanteen metsäojituksen laskuvesien jäljiltä. Ojitus vimma on ollut koomista katseltavaa raivuilla kulkeissani. Jopa satametriä mitään kasvamattomaan, kuivaan pirunpeltoon oli louhittu ojaa parhaissa paikkoissa, syynä ilmeisesti se ettei tule turhaa mutkittelua ojalinjaan.

  puutuomas

  Kiitos Jonakselle selventävästä vastauksesta. Tottapuhuen hyvää porokeittoa viikonlopun taas söin.Täällä oli poroja ruokittu suoraan metsähallituksen metsätielle. Ei päässy normi h-autolla kovin pitkälle kun alko säilörehukasat olemaan jo niin suuria. Lunta alta 10cm. Itsenäisyyspäivän latva metson kuiten sain, vähän pitemmän kävelyn jälkeen.

  puutuomas

  Minäkin olin onnellinen Jees h-vallan paluusta palstalle. Paljon on tullut jo vuosia sivusta seurattua kun viisaammat keskustelee, siitähän sitä on oppinut monenlaista tarpeellista ja varovasti itsekkin kommentoimaan.

  puutuomas

  Tietääkö Jonas miksi poroja on alettu ruokkimaan säilörehulla tänä talvena jo nyt vaikka lunta ei ole kuin nimeksi? AIV- makuisia poroja ei tee mieli enään syödä.

  puutuomas

  Mitenkähän  Thai metsurit tienaa?  Niitäkin tässä maassa jo on.

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 103)