Käyttäjän risuparta kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 211 - 220 (kaikkiaan 227)
 • risuparta

  Ei tule apulanta ja räkäpetäjä porukalle mieleenkään, että jotkut ihmiset ajattelevat ihmiskunnan ja maapallon etua! Tuijotetaan tiukasti omaan napaan ajattelemalla suomalaisen metsän omistajan etua.
  Joko on pyökin taimet tilattu? Vai tyydyttekö erään puuntuottaja Matin ohjeisiin suosia edelleen kuusta ja mäntyä?

  risuparta

  Jos minulla on korvollinen puhdasta lähde vettä jonkin aikaa. Aluksi siihen käy paskallaan muutama kärpänen. Sillä ei ole veden laatuun mitään merkitystä.
  Jonkin ajan kuluttua kärpästen määrä kaksin kertaistuu ja samalla kunkin yksilön tuottama paska määrä kolmin kertaistuu. Silläkään ei vielä ole merkitystä korvon veden laatuun.
  Mutta kun tämä kehitys jatkuu tarpeeksi pitkään , niin lopulta voin todeta että korvon vesi on täysin paskaa!

  risuparta

  Risun Etunen se jälleen unohtaa ansiokkaasti; että jääkaudet ja muut luonnolliset muutokset tulevat 10-100 tuhannen vuoden välein. Ihmisen toiminnan aiheuttama muutos on näkynyt vasta viime vuosikymmeninä!

  risuparta

  Tanelilla oli varmaan metsätöiden jäljiltä tulpat korvissa , kun ei kuullut että Etelä suomessa talven lumikausi on jo nyt lyhentynyt kuukaudella. Lämpötila on noussut vain 2 C. astetta. Nälkämaassahan on reki keliä jo ollut tänä syksynäkin pari viikkoa. Niinkuin Tanelin ollessa polven korkuinen!

  risuparta

  Montako argeologisesti tai monimuotoisuuden kannalta arvokasta paikkaa on risun etunen yksistään omalla tontillaan tuhonnut?

  risuparta

  Kerroppa metsäkupsa kun on näitä 10 pykälän kohteita ja sertifioinninnin ehtoja, niin kun menet Keski Eurooppaan myymään paperia: Niin menevätkö Sertifioidut vai maalaisjärjellä tuotetut tavarat paremmalla hinnalla kaupaksi?

  risuparta

  Kanto nallelta unohtui tärkein uuden ministerin työ tehtävä: Verot on saatava valtion maksettavaksi!
  Leevi on tämän palstan harvoja järki henkilöitä. Terveiset hänelle!
  En halua olla vastaamassa 2100 luvulla eläville ihmisille;Miksi menneet sukupolvet toimivat niin tyhmästi.

  risuparta

  BKT ja Suomen etu.Varpaitaan tuijottava vanhoillinen metsäväki ei ole tullut ajatelleeksikaan että on semmoinenkin kuin maapallon- ja ihmiskunnan etu!
  Tämän pallon resurssit eivät vain millään riitä kantamaan nykyisen ihmis joukon aiheuttamia päästöjä.
  Teho metsätalous kiimassa oleva porukka on tottunut limonaadiin ja pitzaan,kun tarjolla on lanttukukkoa ja lähde vettä.Imelä vetää hyväksi käytettyjä puoleensa!

  risuparta

  Ympäristöministeri on täysin ammattitaidoton.Hän ei ymmärrä sitä perus asiaa, että hänen tehtävänsä on puolustaa luontoa ja ympäristöä, eikä toimia MTK:n ja teollisuuden juoksu tyttönä!Eiköhän samalla pureta tehtaiden jätevesi järjestelmät?Näin saadaan suomalaiset tuotteet kilpailukykyisemmiksi!

  risuparta

  Uudella ympäristöministerillä ei ole minkäänlaista pätevyyttä hoitaa hommaansa!Sattui vain olemaan pääministerin kaveri.Oikeasti päteviä olisi puolueessa ollut,esim. Sirpa Pietikäinen.Risun etunen ja muu sokea lauma ei ymmärrä, että ympäristöministerin tehtävä on nimenomaan hoitaa ympäristöön liittyviä asioita!

Esillä 10 vastausta, 211 - 220 (kaikkiaan 227)