Käyttäjän sitolkka kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 1,473)
 • sitolkka

  Kiinalaiset ostaa pian koko Suomen ja nostavat kaikki maksut niin korkeiksi, että saavat karkottaa meidät maastamme maksamattomien maksujen takia ja viedä vangiksi ja tehtaisiinsa pakkotyöhön.

  sitolkka

  Vihreät vallassa. Ennen poliitikko häpeää kuin sinne sellutehdas rakennetaan.

  sitolkka

  Venäjän pelkääjien kannattaa muistaa, että Kiina on maailman rauhalle jo vaarallisempi.

  sitolkka

  Kiinalaiset ja venäläiset voi pysyäkin poissa.

  sitolkka

  Metrinenhän on kunnon pirtin uuniin aivan liian lyhkänen.

  sitolkka

  Se pittää teijänki lähtiä pohjosseen missä on oikia talavi ja lynxi huilaa. Sitte vasta räkkää etelään pakkoon. Siellä loskassa kukkaa jaksa talavia tarpoa. Pimmeetäki ku missä.

  sitolkka

  Yritetään laskea jotain mitä ei voi laskea. Kaikki ovat enemmän tai vähemmän arvioita.

  sitolkka

  Suuret yhtiöt ovat syystäkin tarkkoja maineensa suhteen. Turhia ympäristöriskejä ei haluta ottaa. Sijainti olisi kieltämättä huono kun tuollainen kohtuu puhtaana säilynyt vesistö kyseessä. Muualle lupa olisi ollut helpommassa.

  sitolkka

  Päinvastoin. Kunhan yllytän. Kyllähän nyt metsien tuottoerot eri puolilla maata tietää kaikki jotka metsistä on perillä.  Jos ei muuten usko, niin menee vaikka 50v hoidettuun tuoreen kankaan männikköön ensin etelässä ja sitten pohjoisessa napapiirillä. Alkaa uskoa.

  sitolkka

  Se silmä valehtelee kun on valtavasti kainalokepin mittasta rääseikköä.  Kertymät hehtaarilta ovat kuitenkin pieniä etelän metsiin verrattuna ja ikääkin noilla jo äkkiä on että olisi etelässä jo tukkimetsää.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 1,473)