Käyttäjän suorittava porras kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 3,892)
 • suorittava porras suorittava porras

  Viimeisimmäksi torpattiin saarihakkuut  ja tuulivoimalahanke. ”Pari lintua” esti sataman kehittämisen paremmin nykyaikaa vastaavaksi. Muualla nämä linnut poistetaan ,jos haittaavat elinkeinotoimintaa.  On havaittavissa aivan selvä halu näivettää Suomen elinkeinoja.  Kaikki prosessit ovat lähteneet valituksista päätöksten suhteen  , jotka luke ja alemmat oikeusasteet  ovat hyväksyneet. Kaiken lisäksi päätökset eivät ole olleet yksimielisiä KHO:ssakaan. Pieni epäilys ,joka voi olla täysin aiheeton, ei saisi tyrmätä suuria kansantaloudellisesti merkittäviä hankkeita.

  suorittava porras suorittava porras

  Yhtiöt ovat ilmeisesti ottaneet metsäpaloriskin huomioon. Aluskasvoskuusikot katoavat viimeistään ennskkoraivauksissa eikä uusia synny ,kun taimikot hoidetaan ajallaan.

  suorittava porras suorittava porras

  Jos tyvessä on repeämä esim. tylsällä ketjulla tapahtuneen kaadon jälkeen ,mutka tai piparkakkutyvi , tehdään lumppi ,vaikka se Tolopaista jurppisikin. Pahimmat vikaiset tyvet katkaistaan suoraan kuiduksi. Laatuvaatimukset tulevat sahalta ,ei Tolopaiselta.

  ….ja se ketju pyrkii tylsymään ,kun yritetään tehdä liian lyhyitä kantoja.

  suorittava porras suorittava porras

  Erityisesti näillä korkeilla seuduilla on huolehdittava siitä ,että puuston riukuuntumista ei pääse tapahtumaan missään kasvatusvaihessa.

  Kysyisinkin , onko Visakallon lumituhokohteilla tehty energiapuuharvennuksia .  Näillä korkeuksilla kyseisellä tavalla käsitellyt  osittain jo riukuuntuneet metsät  ovat olleet selkeästi altteimpia lumituhoille. Puiden hoikka muoto ,vajavaisesti kehittyneet juuret ja toispuoleinen oksisto johtavat väistämättä jonkinasteisiin tuhoihin.

  suorittava porras suorittava porras

  Ja vuorotyössä yleensä kynttilä palaa varmasti molemmista päistä ja ihmisen työteho on korkeintaa 80% verrattuna yksivuorotyöhön.

  suorittava porras suorittava porras

  Hyöteikölle totean ,että susialueella muutaman lampaan teurastuksesta huolehtivat pedot ennen isäntää. Viimeistään elokulla homma alkaa ja loppuu ,kun lampaat on syöty.

  …no  voihan siinä sivussa seurata armotonta luontoa. Lammaspaistin saa helpommalla ja varmimmin kaupan tiskiltä.

  Toki lampaille voi askarrella 2,5 metriä korkean sähköistetyn aidan ,mutta karhun sattuessa paikalle sekään ei pitele. On tapauksia ,joissa nalle on antanut akkukäyttöiselle paimenvärkille lähdöt lepikkoon ja  mennyt sen jälkeen aterioimaan aitauksen sisälle kaikessa rauhassa.

  suorittava porras suorittava porras

  Edellinen kommenttini katosi bittiavaruuteen , mutta kontortaa mielivien kannattaa varautua jossakin vaiheesa kuvassa näkyvään vaihtoehtoon. On enemmän sääntö , kun poikkeus.

  suorittava porras suorittava porras

  Näin tulisi toimia ja lisäksi rakentaa samassa yhteydessä tieliittymät metsäpalstoille. Linjojen alle ei puita saa varastoida.

  suorittava porras suorittava porras

  Lukijoiden kuvista voi myös kätevästi poimia kuvia keskusteluja elävöittämään. Voi rakennella ihan mieleisensä paketin kuhunkin keskusteluun. Itsellä materiaalia ihan kohtalaisesti vuosien varrelta.

  suorittava porras suorittava porras

  Eläkeputki on terveelle ihmiselle ja yhteiskunnan kannalta huono vaihtoehto. Moni eläkeputkeen ajautunut  on tajunnut vasta eläkepäätöksen nähtyään ,miten vähällä onntultava loppuelämä toimeen. Työkykyisetkin ovat  palanneet kiireellä työelämään eläkkeeltä ,kun tulotaso on laskenut.

  Ja eikös edellisen hallituksenkin päätavoitteisiin kuulunut työurien pidentäminen? Itselläkin menossa jo kolmas vuosi ja jatkoa seuraa ,jos terveytyä riittää.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 3,892)