Käyttäjän suorittava porras kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 4,269)
 • suorittava porras suorittava porras

  Mikä olikaan energiapuun mittaustapa? Motomitta,vai puntari? Ja minimi läpimitta?…löytyvät kauppasopimuksesta.

  suorittava porras suorittava porras

  …ja kivihiili toinen. Hyvin jaksoi juna tuoda Jyväskylään asti. Lahti on paljon lähempänä. Hinta/laatusuhde ratkaisee energiamuodot valinnan ,kun rahat on vähissä.

  PS. En todellakaan toivo ,että kivihiili korvaisi kotimaista energiaa. Totean vain ,kuinka Jyväskylässä kävi. Kannattaakin talkoilla pohtia ,miten pidetään kotimainen energia kisassa mukana.

  suorittava porras suorittava porras

  Finsilva ei kasvata energiapuita . Eivät koe hirviä ongelmaksi. Hirvi on ongelma näköjään enimmäkseen niille ,jotka harrastavat risukoiden vaalimista .

  suorittava porras suorittava porras

  Mitenkähän on tyytyväisyyden laita ,kun kemeratuki lähivuosina taloutemme tervehdyttämistoimien yhteydessä lopetetaan? Näyttöjä on ,että puu kasvaa ilmankin ,kun osaa hommat.

  suorittava porras suorittava porras

  Kyllä se Lahden laitos on nähty ohikulkumatkalla moneen kertaan. Olen kuitenkin huomannut uutiset , joiden mukaan  rautateille on rakennettu rutkasti uutta vaunukalustoa hakekuljetuksia varten. Voipi olla , ja ennustan , että ko vermeet tulevat ruokkimaan Lahtea ”itäsuomen”hakkeella. Siellä hake tehdään järeästä runkopuusta ja on polttoarvoltaan huomattavsti parempaa , kun suomalainen pienpuusilppu.

  suorittava porras suorittava porras

  Tämä kuva on otettu lehtipuuvaltaisen enrgiakohteen ajouralta 6 vuotta korjuutapahtuman jälkeen.(2010-2016).Kuvio oli istutettu alunperin kuuselle. Aika nirkoiseti näkyi kuusia risukon seassa.

  suorittava porras suorittava porras

  Näillä nurkilla toiminut paikallinen energialaitos vaihtoi omistajaa ja nyt puuterminaali on ihan tyhjä. Kyseiseen laitokseen minäkin aikanaan tuottamani enrgiapuut toimitin. Saa nähdä , millä kylä lämpenee jatkossa.

  suorittava porras suorittava porras

  Tämä oli ”normaali” energiapuukohde silloin , kun yritys , jossa työskentelen ,joutui puolipakolla hommaan ryhtymään. Nyt on noista harrastuksista kannonnosto mukaan lukien pysytty visusti erossa , vaikka kaikissa pienemmissä motokourissa onkin enrgiapuun käsittelyyn tarkoitettu joukkokäsittelyominaisuus. Ei onnistunut homma pelkällä giljotiinilla eikä rullasyöttöisellä giljotiinilla . Monen kuljettajan voimin yritettiin. Jotenkuten kannattavaa  työ oli vasta järeämmillä kohteilla , joissa metsä oli käytännössä pahasti pilalla.

  En malta olla kertaamatta , että on järjetöntä käyttää motokuskien kallista työaikaa ja noin 400 kertaa kalliimpaa työvälinettä raivauksiin(kunnon raivurin saa tonnilla) , kun parempikin vaihtoehto on olemassa.

  suorittava porras suorittava porras

  Tutkimus ei päde ,kun kyseessä on Suomen tyyppinen pienmetsänomistus. On sula mahdottomuus saada riittävä määrä asiansa osaavia tekijöitä keräilemään hehtaarin ja kahden välillä olevia huonosti kannattavia pienpuukohteita. Sama korjuuketju hoitaa kaikki tilan hakkuut enskasta päätehakkuisiin. Energiapuu ei enää siihen kuvioon mahdu.

  Jos raivaussaha on liian hankala laite ,kannattaa myydä metsänsä kykeneville.

  suorittava porras suorittava porras

  Sinullahan on kokemusta…energialeimikko jäi puolitiehen ja korjattiin ainespuuna vuosia myöhemmin😊

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 4,269)