Käyttäjän trimmeri kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 140)
 • trimmeri

  Kipasin kaupasta 261 tilhin. Mukavan tuntunen kyllä. Ei ole kerjennyt kuin muutaman tankillisen sahailla, mutta ketju ei tunnu venyvän. Onkohan tässä 14″ lighti laipassa joku juttu?

  trimmeri

  Kävin sahakaupoilla, mutta ei ollu vielä tilhin 261 tuolla uudella light 04 14″ laipalla saatavilla. Sain asiallisen tarjouksen lämpökahvamallista, mutta nyt ootellaan tuota uutta mallia. On se pikkutilhi köykänen ja onnettoman tuntunen, ei mun saha.

  trimmeri

  Olin jotain 11-12 vuotias kun isä löi vesurin käteen ja käski siivota vesakkoa matalaksi. Näytti tietysti ensin, että miten, mitä ja alueen. Ensin hirvitti ala, mutta kunnon vesurilla kummasti homma joutus. Eikä tullu lopuksi kiroamistakaan työn jäljestä. Onko muuten 40-50luvulla ollut metsurilla pakollisena jonkun tutkinnon suorittaminen vai onko ollut vain palkkaan vaikuttava tekijä? Vanhoja papereita tutkiessani löysin isän tutkintotodistuksen, mistä en tiennyt.

  trimmeri

  Eikö laukonpeura ruotsinpuolelle eksyessään saa välittömän lyijymyrkytyksen ( tai teräs)? Nuot per*eleen vierasotukset hiipparoivat kokoajan ylemmäs ja ovat entistä röyhkeämpiä.

  trimmeri

  Autoin vähän pihapuiden kanssa ja ms211 lyötiin käteen (taas). Siis tilhin rehti mökkisaha. Mitään se ei paina, mutta synkkä on peli. Menee siinä klapuhommiinkin mielenkiinto ja nopeasti. Noit kiinalaiset, alta satasen tarjoussshat, ovat kyllä lähinnä luonnonvarojen haaskausta.

   

   

  trimmeri

  Oli markki kuin sodan jäliltä, mutta kyllä jo paremmalta näyttää. Näin niinku omasta mielestä osaava porukka touhuamassa ja syvälle laittavat. Muuntaja tulee kans maille ja kaapelin vetoa aika siivu. Kyllä niitä juuria väkisinkin menee, mutta noita tärkeimpiä kiertävät, mitä pystyvät. Ei ole vielä menny maakaapelit, rumpu eikä salaoja.

  trimmeri

  261 tilhi. Menee tietysti vähän budjetin yli, mutta ilo tehdä klapuhommiakin sitten. 201 painaa kilon vähemmän, mutta noilla hehtaareilla ei haittaa. Se hankintahinta kirpasee vaan kerran ja unohtuu heti, kun laittaa laulamaan. Eikä tartte sitten hetkeen sahahankintoja mietiskellä.

  trimmeri

  Se on tuo -mix se pirulle pikkusormi ja jalka ovenväliin. Nyt pitäisi olla riittävän paljon ja kovapäisiä metsänomistajia, jotka tekevät  vain pefc-kaupan tai sertittömän kaupan. Hcv alueet vain FSC-metsiin.

  trimmeri

  Erään nimeltä mainitsettoman suuren verkkoyhtiön teettämä kaapelin veto oli sujunut riuskasti ja halvasti, kun oli aika pätkän saaneet vetää peltoon. Maajussi oli sitten vain tehnyt 2 virhettä:

  1. laittanut vältit johan deereen kiine

  2. mennyt kyseiselle kaapeloidulle pellolensa ja alkanut kyntämään

   

   

  trimmeri

  Se vaan ihmetyttää , että jos kaikki muuttaa kehä kolmosen sisäpuolelle, niin kuka tekee tuotannon pöndellä. Lähteekö keikkaporukkaa joka aamu helsingistä painamaan, vai miten. Stadissa tulee kyllä vilu ja nälkä ilman maaseudun tuotantoa. Olisi se myös aika itsemurha suomalaisille heittäytyä tuontiruuan varaan.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 140)