Mainos

Metsä Kuvina ja luontoarvokartoitus kertoo enemmän metsästäsi

Innofor Oy tuo laadukkaat ja monipuoliset kuvapalvelut osaksi metsänhoidon palveluita. Millainen metsäsi todellisuudessa on? Mikä on alikasvoksen määrä ja kunto kuviolla? Kuinka onnistui viimeisin harvennushakkuu? On monia syitä miksi metsässä ei ehdi aina vierailla, mutta päätöksiä jatkon suhteen pitäisi tehdä. Metsäammattilaiselle läpimitta ja puustotiedot kertovat paljonkin, mutta nyt asiaa voidaan selventää laadukkaiden kuvien tai videoiden avulla myös metsänomistajalle. Lue lisää uusista tuotteistamme!

Metsä Kuvina

Metsä Kuvina palvelumme tuottaa hyvälaatuisia kuvia suoraan metsästäsi. Peruskuvien avulla selvennetään metsän tilannetta ja tuodaan esille yksityiskohtia mitä ei perinteiseen metsäsuunnitelmaan tallennu. Saat lisää syvyyttä tilakäyntiin tai tallennettua tärkeimpiä metsänkohtia kuvina esimerkiksi metsäsuunnitelman oheen. Nykyhetken kuvaus on sijoitus myös tulevaisuuteen. Metsän kehityksen havainnollistaminen on monin verroin helpompaa, kun muutoksen pystyy toteamaan omin silmin. Kuvista on apua selvennettäessä tilannetta esimerkiksi tuleville sukupolville ja myös etämetsänomistaja pääsee näkemään metsänsä tarpeen mukaan. Peruskuvan lisäksi kuvia voidaan tuottaa myös 360° kuvina ja 360°- videoina. Metsä Kuvina voidaan yhdistää myös muihin tilauksiin.

 

Kehitä luontoarvojasi

Luontoarvokartoituksen avulla saat kattavan kuvan metsäsi luontoarvoista sen rakennepiirteiden perusteella ja se voidaan toteuttaa metsäsuunnitelman laatimisen yhteydessä. Puulajien määrällä, alikasvoksella ja vanhojen puiden osuudella on vaikutusta metsäsi monimuotoisuuteen. Luontoarvoiltaan rikas metsä sisältää aina jonkin verran myös kuollutta puuta ja puuston monimuotoisuus on sidoksissa myös lajien monimuotoisuuteen. Kartoitamme nämä merkittävät rakennepiirteet ja kuvaamme niitä tekijöistä johdetun luontoindeksin avulla. Saat selkeän kuvioittaisen arvion tilanteesta metsässäsi. Luontoarvojen kehittymistä metsässä voidaan tämän jälkeen seurata ja toisaalta johdonmukaisesti myös kehittää keskittymällä oikeisiin seikkoihin.

 

Tutustu palveluihimme osoitteessa ostammepuuta.fi

Erno Lehto, toimitusjohtaja

Innofor Oy

Lue myös Innofor OY:n artikkeli:

Puunkorjuu jatkuvassa kasvatuksessa

 

Mainos

Kommentit

Ei vielä kommentteja.