Kommentit (11)

 1. Komea lato. Kelpais katsella omassakin pihassa.

 2. metsä-masa

  Hyvää työtä, ja onnistuneet mittasuhteet liiterissä, sopii. maisemaan. Puunkuivatukseen erinomainen paikka, peltikaton kautta lämpö välittyy liiteriin ja seinähirsien ja lattian välistä tuulettaa !

 3. Metsäkupsa

  Tyylikäs pytinki metsän siimekseen syntynyt. Ilmakin vaihtuu ainakin rakennuksen puoleen, lieneekö kuinkin metsän sisässä .

 4. Tuollaiset tietää paljon käsitöitä klapien kanssa. Ei toimi isommassa klapitarpeessa. Hankala.

 5. Kyllä toimii jesse. Itselläni samanlaisia joissa kattoluukku josta klapit koneella sisään ja sitten polttoon kun tarve on. Ei tartte repiä ressuja jäisestä maasta niin kuin….eräiden.

 6. Hieno liiteri. Mittasuhteet just.

 7. Gla

  On hieno, mutta sikäli ymmärrän Jesseä, että olisin tehnyt isomman oven. Toki yhtä tyylikäs se ei enää olisi silloin ollut.

 8. Komea on.

 9. Kooltaan sen verran pieni ja vuosikulutus alle 10 kuutiota, ettei tuollaisen täyttö käsipelin kummoinen homma ole, parissa päivässä lykkäsin kottikärryillä täyteen ja vielä pinosin kaikki. Sisään mahtuu parin vuoden takka ja saunapuut. Riittää kun kottikärry sopii reilusti ovesta. Isompaan tarpeeseen erilainen.

 10. Visakallo

  Tuommoisen kuivatusliiterin käyttökelpoisuutta voi vielä lisätä tekemällä oven myös takaseinään, niin ei jää koskaan kuivimmat puut takimmaiseksi.

 11. hyvät puut ovat löytyneet liiteriin .pystyynkuivuneet kuuset ovat myös hyvää raaka-ainetta noihin .jää yksi vaihe pois,kun tuonne voi pinota märätkin puut

Harrastukset Harrastukset

Kuvat