Kommentit (9)

 1. Mitähän tapahtuu sahoilla jos terä osuu teräshauliin? Entä myöhemmin höylänterän osuessa teräshauliin?

  Mielestäni jo tämän mahdollisuuden vuoksi teräshaulit tulisi kokonaan kieltää, myös sorsastuksessa. Eihän mitenkään ole valvottavissa, että sorsanmetsästykseen varattuja teräshauleja ei käytettäisi muun riistan metsästyksessä.

  Tahallinen puihin ammuskelu on vähintään vahingon aiheuttamista toisen omaisuudelle. Valitettavasti viinapäissään metsästäjät päästelevät näin paineitaan, ainakin jos saalista ei ole sattunut tulemaan.

 2. En epäile, etteikö olisi ammuskeltu. Kysyn tietämättömänä: mistä erottaa, että kuvassa näkyvä vaurio männyn kyljessä on syntynyt ampumalla? Äkkinäinen ei erota, onko tuossa vaikka kirvestä heiluteltu…

 3. Moto, kasvatuksen vihollinen.

  Ei toimi MV;n hoitoalueella.

 4. Ammatti Raivooja

  ”Mitähän tapahtuu sahoilla jos terä osuu teräshauliin? Entä myöhemmin höylänterän osuessa teräshauliin?”

  Metallinpaljastin löytää ne ennenkuin ehtivät sinne asti

 5. ”Eihän mitenkään ole valvottavissa, että sorsanmetsästykseen varattuja teräshauleja ei käytettäisi muun riistan metsästyksessä.”

  Teräshauleja ei kannata käyttää missään, enkä usko että kukaan vapaaehtoisesti käyttää lyijyä huonompia panoksia metsässä. Lyijy on halpa, raskas ja pehmeä materiaali, jolloin se soveltuu erinomaisesti metsässä ammuttavaan panokseen.

 6. arto

  Tuo ei ole haulikon haulisuihkun tekemä jälki, olisi haulin tekemiä jälkiä puussa.

 7. tamperelainen

  Ammuttu luotiaseella,ilm hirvikaliberi 308 tms,luoti tullut vas yläreunassa sisään,kulkenut männyn kyljen alla ja tullut oik yläkulmaa repien ulos .Hivenen keskelle tärvääntymää jäänyt ehyttä kuorta

 8. Päätyiköhän luoti lopulta sinne, minne oli aikomus?

 9. Ahaa, otsikosta voikin päätellä, että ampumisjälkiä oli useammassakin puussa! Miksi joku/jotkut harrastavat tuollaista toisen metsässä? Ei noin saa tehdä – vastuuseen mokomat ruottiot pitäisi saada!

Harrastukset Harrastukset