Kommentit (10)

  1. Makuelämyksistä turha kiistellä.Kiitos ei.

  2. Rööri roopelle kiitokset rehellisestä vastauksesta.Näin sen pitää ollakin.

  3. Hyvä kuivaliha ohuena siivuna käy hyvin leivälle . Oma suosikki hirvestä on palvilihakeitto .

  4. suorittava porras

    Vasan lihasta keitetty keitto runsaasti keittojuureksia ja sipulia höysteenä on jokaviikkoinen ruokalaji pöydässämme . Lihapullat ja karjalanpaisti kuuluvat myös valikoimaan .Janojuomana puolukkamehu , jota on keitelty useampi mehumaijallinen .
    Eipä ole tarvinnut kaupasta lihaa(paitsi vähän possua) eikä mehuja viime syksyn jälkeen ostella . Muutamia pannullisia ahveniakin olen kuluneen talven aikana pilkillä narrannut ja melkein joka reissulla pilkkiin on tarttunut myös kiloinen hauki.

  5. just joo oot samaa sarjaa kui jätkä terve

  6. metsä-masa

    Herkulliselta ja kypsältä näyttää !

    Kuinka isona paloina olet lihat kuivattanut ja miten olet suojannut lihat linnuilta ?

  7. Leikannu suht hoikiksi paloiksi n.tuuman toista.Karkeaa suolaa n 4% painokiloa kohti ja antanu olla pari vuorokautta.Katolla ovat olleet,päällä suoja.8 millinen nuotan perä verkko ympärillä lintuja varten.Helemat polokenu kinokseen.Niin ja sokerivedessä käytän ennen kun laitan orteen.

  8. Tullee ykö lapin jätkille

  9. Hirvi on liian kuivaa jo tuoreeltaan.

  10. Umpisuolaan kun laittaa niin pysyy kosteana.Leivän päällä hyvä sekin.

Harrastukset Harrastukset