Kommentit (9)

 1. Eikös noista saisi rahaa romuttamolta. Erikoinen tapa päästä eroon autoista.

 2. Ei valitettavasti edes mitenkään harvinainen.

 3. Joku kait kuvitellut ettei Mitsujen paperipellit tarvii kierrätystä vaan maatuvat nopsaan suoraan metsäluonnossa. Onhan niitä löytöjä ollut itelläkin. Viimeksi painepesuri puulaatikkoon pakattuna, kuin uusi päältä katsellen mutta enpä alkanut sen enempiä tutkia, löin risuja päälle. WC:n vesisäiliö, posliininen oli vieressä, moottorisaha täysin sahausvarustuksessa, yms,yms.

 4. Noista ei taida löytyä arvokasta katalysaattoria!

 5. Ihanan kesäistä

 6. Ei taida rahaa noista saada, mutta ilmaiseksi tuollainen määrä romurautaa noudetaan. Kunhan kuorma-autolla pääsee viereen. Siksi on käsittämätöntä, että noita metsissä edelleen makuutetaan. Pahimmillaan metsä kasvaa ympärille ja tie häviää.

  70-luvun Lancer on kyllä omalla tavallaan hieno, muttei enää tuossa kunnossa.

 7. Saattavat olla pelkkiä tyhjiä koreja joista on tekniikka riisuttu. Todellakin, noinhan niitä vaan jätettiin joko omaan tai toisten metsään maatumaan. Meilläpäin maataloustuottajat hakivat minunkin escortin romuni kierrätykseen aikoinaan.

 8. Noinhan siinä käy jos 2 änkyrää tulee vastakkain yksikaistaisella kulkuväylällä. Kun kumpikaan ei anna periksi niin autot on jääneet siihen joksikin aikaa.

 9. Onkohan ne änkyrätkin maatuneet sinne peltikotteron sisään?

Harrastukset Harrastukset