Kommentit (12)

 1. Metsästysajat: Orava
  Metsästysalue Ajat ja tiedot
  Koko maassa 1.11.2020 — 28.2.2021

 2. Jätä ampumatta.

 3. Metsähallitus kannustaa metsästäjiä pienpetojen pyyntiin tarjoamalla edullisia pienpetolupia.

 4. Pienpetoluvalla voi metsästää ilman saaliskiintiöitä kaikkia pienpetoja, piisamia, oravaa, villisikaa sekä vahinkolinnuista korppia (poronhoitoalueella), varista, harakkaa, naakkaa, harmaalokkia ja merilokkia.

 5. Jokainen metsästyslupa on sijoitus luontoon, sillä luvista saatu tulo käytetään riistanhoitoon.🤔

  Luonto?

 6. arto

  Näinhän se on. Se ei avaudu jos ei ymmärrä metsästystä.

 7. Hyvin sanottu

 8. arto

  Annanpa esimerkin. Metsähallitus enalistaa soita niillä metsästys lupa varoilla. Pitää yllä vaavuja. Joita voi jokainen sitte käyttää. Valtio taas metsästyskortti varoilla/lupamaksuilla. Korvaa Hirvi tuhoja jne

 9. En oikein ymmärrä oikein logiikkaa tuossa touhussa. Raha kyllä kelpaa. Jos haluaisi kannustaa, niin jakaisi ilmaiseksi!

  Enkä kyllä itse ampuisi oravaa! Siemenet halpoja ja saavat oravat syödä mukana. Jotkut eivät tykkää kun varastaa eristeitä talosta, mutta eikö tuo olisi helppo estää verkolla?

  Orava ehkä vähän valtaa joskus sen paikan ja pikkulinnut saa odottaa. Tein automaatin pesukoneen rummusta, niin pääsee linnut toiselle puolelle. Joskus pyörinyt noita kymmenkunta, mutta nyt on pöllöt ja haukat varmaan hävittänyt.

  Yksi orava oli sitten sellainen ettei välittänyt pikkulinnuista mutta tikan ei auttanut mennä syömään! Tikkaa vi…tti kuin pientä oravaa ja kävi kokeilemassa lyödä nokallaan rautakangen kylkeen. 🤣 ihmetteli hölmönä ja häipyi pois..

 10. MIISU4F

  Kyllä vaavuleita pitääkin tukea!

  Mutta oravakin saa jäädä ampumatta…prkl!!

 11. Oletko toimittaja?

 12. En

Luonto Luonto

Keskustelut

Kuvat