Raivausta tiedossa viikonloppuna

Akut 5-6 vuotta vanhoja paitsi upouusi AP 300 S. Siinä on halvin Wh (0,80€) tämän hetken kampanjahinnalla. Sahana FSA130.

Kommentit (10)

 1. Kaikkea sitä ihmiset ostelee metsätöihin.

 2. Panu

  Samaa olen ihmetellyt ja kuinka se pakokaasun hengittäminen on niin nautinnollista.

 3. Kuinka kauan akut kestää sahata?

 4. Panu

  Näillä olisi tarkoitus nyt hämärästä hämärään sahata. Noi 5-6 vuotta käytössä olleet akut ovat jo menettäneet kapasiteettiaan ja siksi piti ostaa yksi uusi.

  FSA130:ssä on kolme tehoasentoa, joilla voi vaikuttaa kulutukseen huomattavasti. Jos on ohuempaa puuta siellä täällä eikä viidakkona niin matalin teho riittää. Sitten kun mennään tiheämpään ja järeämpään niin pitää nostaa tehoja,

 5. Tehoja löytyy vissiin akkusahoista ihan hyvin. Mie oon vielä luottanu polttomoottoriin, mutta tuo on kait tulevaisuutta.

 6. Panu

  Isoimpien ja sitkeimpien puiden kanssa tehoa tai vääntöä voisi olla vielä enemmän. Husqvarnalta sitä taitaa löytyä kovaan hintaan.

  Nykyiselle akkutekniikalle tässä FSA130:ssa on aika sopiva max teho eli akut riittää melko hyvin täydelläkin teholla. Stihl mainostaa tätäkin mallia vielä ujosti trimmeriksi. Minulla oli raivausterä jo edeltäjässä FSA90:ssä, joka oli kyllä selkeästi alitehoinen raivaukseen.

 7. Panu

  Ei ihan riittäneet koko valoisaksi ajaksi nämäkään mutta nyt oli mies kyllä valmis kun akut oli käytetty. 4 päivää / 8 ha, osa ennakkoraivausta.

 8. Mottimasa

  Jos on yhtä vittumainen ääni kuin akku moottorisahassa niin en tuollaista lelua metsään kantaisi vaikka maksettais.

 9. Panu

  Ääni? Miten luonnehtisit polttomoottorisahan ääntä?

  Sähkömoottoristahan ei juuri ääntä lähde ja siitä johtuen ääni, joka syntyy terän ja puun vuorovaikutuksesta kuuluu.

 10. arto

  Hiena panu . Olet ymmärtänyt tulevaisuuden. milloin me ammattilaiset pääsemme joka päivä sahamaan sähköllä. Siihen ei mene montaa vuotta.

Metsänhoito Metsänhoito