Kommentit (12)

 1. Raketilla värisuora.

 2. Onhan noita harrastuksia monenlaisia.

 3. Kyllä, eikä ollenkaan huono valinta raketilta. Ahkio tavaroiden kuljetuslavettinakin on hyvä oivallus.

 4. Oho!

  Menihän siinä melkein viikko että kuvat tuli perille ja yksi jäi näköjään jonnekin matkan varrelle? Syksyllä ei (lukuisista yrityksistä huolimatta) onnistunut kuvien lähetys kertaakaan.

  Ja kyllä, mukavia harrastuksia ja saahan näistä vähän pensarahojakin. ?

 5. Kysymys! Onko Gombikannussasi alkuperäinen bensiinitankin täyttökärsä? Vai onko se hajonnut ja nyt on siinä paikassa öljysäiliön kärsä?
  Meillä ”opetuslapset” toistuvista kehoituksista huolimatta käyttivät korkkia molemmissa nokissa ja sitähän ei bensapuoli kestä, eikä ole tarkoitettukaan. Venttiili irtoaa hyvin herkästi.

 6. Alkuperäinen on. Ostettu v. 2014 tai 2015.

 7. En sitten suosittele korkin käyttöä bensatötterön nokassa. Ensinnäkään, se ei sitä tarvitse, koska siinä on automaattinen venttiili ja toisekseen, vrnttiili on erinomaisen herkkä särkymään – ja uusi maksaa suhteellisen paljon = Puolet uuden kannun hinnasta. (Noin—)

 8. Kiitos neuvosta.

  Kyllähän melkein kaiken rikki saa kun on tarpeeksi tohelo. Minulla on tosiaan nuo korkit kestäneet sen minkä olen niitä tarvinnut (lähinnä talvisin, koska -> LUMI). ?

 9. ^ tarkoitin siis että bensanokka on kestänyt korkin käyttöä. Reilu kympillähän niitä uusia nokkia näkyy olevan kaupan.

 10. Niin ja uusi kannu maksaa reilun kaksikymppiä.

 11. Puuilossa Norrköping kombikannu 15,90 €.

  -Tuukko hakee?
  -En…tuun.

  ?

 12. Sopiiko ne Huskun nokat Norrköpingin kannuihin ja päinvastoin?

  Meillä opetuslapset ruhjoi niitä bensakärsiä oikein urakalla hajalle, vaikka se moneen kertaan neuvottiin. Myös siinä, kun tankki tuli täyteen, monta venttiiliä murtui irti, kun nokkaa väännettiin pois nostamisen aikana.

Harrastukset Harrastukset

Keskustelut