Itä-Suomen yliopiston metsätieteilijöille palkintoja maailmankongressissa

Yliopisto koordinoi eurooppalaista metsätieteiden maisteriohjelmaa.

Itä-Suomen yliopiston metsätieteiden osaston entisiä ja nykyisiä tutkijoita ja opiskelijoita on palkittu kansainvälisen metsätieteiden tutkimuksen organisaatioiden IUFROn maailmankongressissa Brasiliassa.

Tutkija Ruben Valbuena sai erinomaisen väitöskirjatyön palkinnon, joita jaettiin tällä kerralla kaikkiaan yhdeksälle henkilölle.

European Forestry -maisteriohjelmasta valmistunut opiskelija Luiz Felipe de Castro Galizia sai parhaan posterin palkinnon . Hän opiskeli Itä-Suomen yliopistossa ja Lleidan yliopistossa Espanjassa. Posteripalkintoja jaettiin noin kymmenelle henkilölle.

Myös European Forestry -maisteriohjelmassa opiskeleva Shourav Dutta sai palkinnon, joka myönnetään erittäin hyvin menestyneille metsätieteiden maisteriopiskelijoille tarkoituksena kannustaa heitä tulevilla työurilla. Dutta opiskelee Itä-Suomen yliopistossa ja Freiburgin yliopistossa Saksassa. Palkintoja myönnettiin kuudelle opiskelijalle.

European Forestry -maisteriohjelma on Itä-Suomen yliopiston ja viiden muun eurooppalaisen huippumetsäyliopiston yhteisohjelma, jota Itä-Suomen yliopisto koordinoi. Maisteriohjelman opiskelijat opiskelevat ensimmäisen vuoden Joensuussa ja toisen jossain viidestä kumppaniyliopistosta.

Maailmankongressi järjestetään viiden vuoden välein.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Metsänhoito Metsänhoito

Keskustelut