Koneyrittäjien Suominen: Metsäteollisuudelle tärkeitä teitä priorisoitava hallituksen liikennerahoissa

Markku Suomisen mukaan on positiivista, että hallitus osoittaa ratkaisukykyään taipaleensa alussa.

Budjettiriihessä päätetyt korjausvelkaan osoitettavat 250 miljoonaa euroa tulevat todella tarpeeseen. Samalla hallitus näyttää, että hallitusohjelman kirjauksilla korjausvelan taitattamisesta ja elinkeinoelämän kilpailukyvyn parantamisesta on sisältöä, totesi Koneyrittäjien puheenjohtaja Markku Suominen avatessaan tänään Ratkaisevat tekijät -seminaarin Tampereella.

Budjettiriihessä liikenteen rahoitukseen varattiin yhteensä 597 miljoonaa euroa, josta korjausvelan purkamiseen osoitetaan 250 miljoonan euron määräraha vuodelle 2024.

”Hallitusohjelmassa on luvattu ottaa huomioon muun muassa metsäteollisuuden ja huoltovarmuuden muuttuneet kuljetustarpeet. Tässä korostuvat alempiasteinen tieverkko sekä Venäjän raja ja sen sulkeutuminen.”

”Nämä tavoitteet tulee priorisoida korjausvelkaan osoitettavien rahojen käytössä. Vähäliikenteisen tieverkon rooli olennainen ja muistettava asia”, Suominen sanoi.

Suomisen mukaan on positiivista, että hallitus reagoi muuttuneeseen taloudelliseen tilanteeseen ja osoittaa ratkaisukykyään hallitustaipaleensa alussa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Puukauppa Puukauppa