Metsähallitukselle innovaatiopalkinto osallistavasta suunnittelusta

Suomen Metsätieteellisen Seuran Taksaattoriklubi myönsi innovaatiopalkinnon työryhmälle, joka on kehittänyt päätöstukijärjestelmiä ja osallistavaa suunnittelua.

Suomen Metsätieteellisen Seuran Taksaattoriklubi on myöntänyt innovaatiopalkinnon Metsähallituksen kehittämisasiantuntija Pauli Walleniukselle ja Metsähallituksesta jo eläköityneelle aluejohtaja Veikko Hiltuselle.

Palkinto myönnettiin Hiltusen ja Walleniuksen työryhmälle, joka on kehittänyt päätöstukijärjestelmiä ja osallistavaa suunnittelua Metsähallituksen luonnonvarasuunnittelussa.

”Arvostamme suuresti tätä palkintoa. Tämä on hieno kunnianosoitus pitkäjänteisestä kehittämistyöstämme luonnonvarasuunnittelussa”, Pauli Wallenius iloitsee.

Metsähallitus käyttää suunnittelussaan laajaa kansalaisia ja sidosryhmiä kuulevaa osallistamisprosessia. Parhaillaan on käynnissä Etelä-Suomen luonnonvarasuunnittelu, jonka yhtenä tärkeänä menetelmänä osallistaminen on.

Taksaattoriklubin innovaatiopalkinto jaetaan joka kolmas vuosi. Palkinto luovutettiin eilen Metsätieteen päivien yhteydessä.

METSÄLEHTI

Metsänhoito Metsänhoito