Metsäkeskuksen uudet pestit täytettiin, itäisen palvelualueen johtajaksi valittiin Pekka Äänismaa

Uudeksi asiakkuus- ja viestintäjohtajaksi valittiin Nilla Hietamäki.

Suomen metsäkeskuksen organisaatiouudistus etenee. Uudistuksen seurauksena hakuun tuli useita paikkoja, jotka nyt on täytetty. Uusi organisaatio astuu voimaan maaliskuun alussa.

Uudistuksessa Metsäkeskuksen elinkeinopalveluiden aluejako muuttui. Nykyisestä viidestä palvelualueesta muodostetaan neljä aluetta. Nykyiset kaakkoinen ja itäinen alue yhdistyvät uudeksi itäiseksi alueeksi. Sen johtajaksi – uudessa organisaatiossa yhteysjohtajaksi – valittiin Pekka Äänismaa. Hän on toiminut aikaisemmin Metsäkeskuksessa elinkeinopäällikkönä ja sitä ennen muun muassa metsämuseo Luston toimitusjohtajana. Äänismaa aloittaa yhteysjohtajana huhtikuun alussa.

Muut palvelualueet ovat eteläinen, läntinen ja pohjoinen. Niiden johdossa jatkavat Karen Wik-Portin, Helena Herttuainen ja Arto Sorri, jatkossa siis yhteysjohtajan titteleillä.

Uudeksi asiakkuus- ja viestintäjohtajaksi valittiin Nilla Hietamäki. Hän siirtyy Metsäkeskukseen Verohallinnosta, jossa hän on toiminut yritys- ja henkilöverotuksen sekä päivittäisviestinnän viestintäpäällikkönä. Aiemmin hän on työskennellyt myös UPM:ssä. Metsäkeskuksessa Hietamäki aloittaa huhtikuun alussa.

Lisäksi Metsäkeskukseen palkattiin talousjohtaja, EU-metsäasiantuntija ja kolme elinkeinopäällikköä. Talouspäälliköksi valittiin Timo Niskanen. Hän siirtyy Metsäkeskukseen Pudasjärven seurakunnan talouspäällikön paikalta. EU-metsäasiantuntijaksi valittiin Jaana Kaipainen. Kaipainen tulee maa- ja metsätalousministeriöstä.

Etelä-Savon elinkeinopäälliköksi valittiin Tuomas Kähö. Hän siirtyy elinkeinopäälliköksi Metsäkeskuksen asiakkuuspäällikön paikalta. Pohjois-Karjalan elinkeinopäälliköksi valittiin Terttu Kinnunen, hän tulee Metsäkeskukseen Business Joensuun kehityspäällikön tehtävästä. Uudenmaan elinkeinopäälliköksi valittiin Mika Salmi. Salmi siirtyy elinkeinopäälliköksi Metsäkeskuksen kaavoitusasiantuntijan tehtävästä.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Metsänhoito Metsänhoito