Puuelementtejä valmistava LapWall hakee lisärahoitusta listautumisannilla

Annilla haetaan varoja tuotantokapasiteetin kasvattamiseen ja mahdollisiin yritysostoihin.

Puisia seinä- ja kattoelementtejä valmistava LapWall Oy aloittaa listautumisannin. Tarkoitus on hakea yhtiön osakkeet listattavaksi Helsingin Pörssin ylläpitämälle First North Growth Market Finland -markkinapaikalle.

Yhtiö arvioi keräävänsä annilla noin 5 miljoonan euron bruttovarat. Ne on tarkoitus käyttää liiketoiminnan ja tuotantokapasiteetin kasvun tukemiseen, mahdollisiin yritysostoihin ja yleisiin rahoitustarpeisiin.

Listautumisannissa tarjotaan merkittäväksi enintään 1 294 868 yhtiön uutta osaketta. Ne vastaavat noin 10,5 prosenttia yhtiön kaikista osakkeista. Annin merkintäaika alkoi tänään (24.3.), sen arvioidaan päättyvän huhtikuun 1. päivä.

Kaupankäynnin osakkeilla odotetaan alkavan First Northissa arviolta 12.4.2022, jahka Helsingin Pörssi on hyväksynyt LapWallin listalleottohakemuksen.

Annin tavoitteena on, paitsi kerätä varoja investointeihin, myös laajentaa omistajapohjaa ja lisätä yhtiön tunnettuutta.

LapWall on perustettu vuonna 2011. Yhtiön päätoimipaikka on Pyhännällä, tehtaat sijaitsevat Pyhännällä, Pälkäneellä ja Vetelissä. Työntekijöitä on 130 ja liikevaihtoa kertyi 36 miljoonaa euroa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Puukauppa Puukauppa