UPM:n Pesonen eläkkeelle vuonna 2024

Toimitusjohtaja Jussi Pesonen on palvellut yhtiötä useissa johtotehtävissä vuodesta 1987 ja toimitusjohtajana vuodesta 2004.

UPM:n toimitusjohtaja Jussi Pesonen on ilmoittanut siirtyvänsä yhtiöstä eläkkeelle vuonna 2024.

”Vuoden 2024 aikana 20 vuotta kestänyt työurani UPM:n toimitusjohtajana sekä 37 vuotta yhtiössä tulee täyteen. Ilmoitetulla aikataululla halutaan varmistaa sekä yhtiön strategisten kasvuhankkeiden että operatiivisen toiminnan menestys lähivuosina. On kuitenkin aika ryhtyä suunnittelemaan myös seuraavaa vaihetta”, sanoo Jussi Pesonen.

Aikataulu antaa yhtiön hallitukselle riittävän ajan valmistautua tulevaan. Alkuperäisen sopimuksen mukaan eläkeiäksi oli sovittu 60 vuotta. Pesosen toimitusjohtajasopimusta kuitenkin muutettiin edellisen sopimuksen umpeuduttua vuonna 2019. Tämä mahdollisti Pesosen toimitusjohtajuuden jatkumisen alkuperäistä sopimusta pidempään. Pesonen on syntynyt vuonna 1960.

”Jussi on tehnyt ja tekee edelleen hienoa työtä UPM:lle, mistä olemme aidosti kiitollisia. Tiesimme, että tämä päivä tulee, ja joudumme nyt sopeutumaan hänen päätökseensä”, sanoo UPM:n hallituksen puheenjohtaja Björn Wahlroos

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Puukauppa Puukauppa