Keskustelut Tekniikka Akkuraivaussaha

 • Tämä aihe sisältää 105 vastausta, 19 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 4 kuukautta sitten PanuPanu toimesta.
Esillä 5 vastausta, 101 - 105 (kaikkiaan 105)
 • Akkuraivaussaha

  Oliskohan noista nyt metsässä mihinkään. Pihassa olis ainakin mukavampi päästellä. Husqvarna 535 olis vajaan tonnin tarjouksessa laturilla ja akulla yhdessä kaupassa, lisäakku 400 !!. Tosin eihän noita meinaa olla missään. Vain yksi kappale tiedossa hyllyssä, muuten menisi jälkitilaukseen ainakin monissa nettikaupoissa. Ei viitsisi kukaties kuukausikaupalla odotella. Pula- ajat käsillä ilmeisesti.

 • Pavekka

  Mun korvaan tankkaaminen tarvittaessa kuulostaa paljon helpommalta. Ja kieltämättä ei hirveästi kiinnosta tutustua markkinoiden valtavaan kiinalaiseen akkuroska tarjontaan.

  Rane

  Tuossa edellä Jätkän kokeilussa nuo leikkojen määrät kuulostaa ihan samalta kokoluokalta kuin mitä itsellä syntyy Makita 353:lla jossa on kaksi 6ah akkua.Eli pitäisi olla pottulaatikollinen akkuja jos meinaa oikeasti tehdä savottaa.Pikkuhommiin ihan näppärä esim.pilkekoneella rankojen siistimiseen.

  Tolopainen

  Lopettakaa se raivaaminen ja katsokaa yle areenalta: pata kakkosen se on sitten joulu.

  Jätkä

  Rane. Olen ihmetellyt, enkä oikein lakkaa ihmettelemästä näitä joitakin työn sankareita, jotka metsätöissä – esim raivauksilla, kantavat mehukanisteria ja bensagallonaa sahatessaan että jouduttaa työskentelyä, kun voi tankata heti siinä missä on.

  Nyt akkuvehkeiden kanssa on lisäakkuja ripusteltu rinkkaan, että voi jatkaa keskeytynyttä työtä niiltä jalansijoilta.

  Punnitsin akun painon: 36 Voltin akku – 216 wh ( 6 Ah)  = 2 kg.

  Kuvittelen mielessäni raivaajaaq, joka laahustaa metsässä akkuvehkeen kanssa ja kaksi kahden , jopa kolmen kilon tyhjää akkua selkärepussaan,

   

  Panu Panu

  Minulla yleensä täydet ja tyhjät akut ovat repussa kuvion reunalla. Mutta kyllä pari-kolme akkua menee ihan hyvin repussa selässäkin jos haluaa nopeat vaihdot.

Esillä 5 vastausta, 101 - 105 (kaikkiaan 105)