Keskustelut Puukauppa AKT tuhoaa tämänkin elinkeinon

Esillä 10 vastausta, 431 - 440 (kaikkiaan 443)
 • AKT tuhoaa tämänkin elinkeinon

  Merkitty: 

  Äkkiä käräjäoikeuden määräämä uhkasakko perintään! Puutavaran viennin pysäyttäminen hetkellä jolloin rahaa tehdään on anteeksiantamatonta! Vahingonkorvausvaatimukset täysimääräisenä perään! Suomalaisen yhteiskunnan riesa nykyään – AKT!

 • Kalle Kehveli

  Jaa, vai sinäkin!

  Kalle Kehveli

  Tj on vain yhtiön hallituksen juoksupoika, ei yhtään enemmän. Toisaalta Tollon rautaruukinkin Tamminen vei konkurssitilaan ja ruotsalaiset ostivat sen. Näin voi käydä, jos yhtiön hallitus on heikko.

  Teufelin Zumi

  Ollila sitten puudutti Nokian. Mm. Shell:in ja Ford:in hallituksessa myös tietämässä. Shell on enää nimenä, Ford hiipuu.

  Kalle Kehveli

  Metallipojut oli muuten päässeet sopuun! Näin helppoa se on kun osaa!

  Tolopainen

  Liitoilla on ongelma, kun työnantajat tarjoavat enemmän korotusta kuin liittopomot pyytävät. Mitään neuvotteluja ei edes tarvittu, kävivät vain toteamassa tilanteen valtakunnan sovittelijan toimistolla.

  Metät kunnossa!

  Noniin. Ahtausalan (AKT)  lakkovaroitus annettu 14. helmikuuta alkavaksi.

  Vaatimus: Vientiteollisuutta merkittävästi suuremmat palkankorotukset, koska nykytaso on toki vientiteollisuuden keskimääräisiä palkkoja parempi, mutta palkan eron muihin pitää olla työn vaativuuden ja kasvaneen vastuun takia olla vieläkin suurempi!

  HIENOA! MAHTAVAA! TOSI UPEETA!

  Työnantaja on siis tarjonnut yleistä linjaa mukailevat korotukset jotka €uromääräisesti toki ovat isommat, koska palkka mihin prosenttikorotus lasketaan on suurempi…..

  GREAT!

  Per Ä Reikäs

  Pölö Pölö kakkaa

  Teufelin Zumi

  Liittojen vähentäminen voidaan aloittaa Mtk:sta.

  Visakallo Visakallo

  Senkö takia MTK pitäisi Teukan mielestä lopettaa, ettei sillä ole nykymailmassa merkitystä, vaiko sen takia että on?

  Visakallo Visakallo

  Se tässä ihmetyttää, miksi ammattiliitot nyt lakkoilevat, kun maassa on vasemmistohallitus. Mitä järkeä siinä on? Mitä ne liitot sitten tekevät, kun hallitusvalta vaihtuu?

Esillä 10 vastausta, 431 - 440 (kaikkiaan 443)